Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Druhý díl drží atmosféru prvního dílu a v lecčems ji domlsává. Bizardní novorozeně s knírkem je příkladem, kam Adamsovi poskočili. Herci opět dokázali, jakými výrazovými schopnostmi disponují a je radost na ně opět pohledět. Hlavně Wednesday mě velmi potěšila - její divadelní rozhled a názory s následným přeorientováním táborové inscenace k masakru jsou perfektní. V třetím díle by mohla třeba režírovat v Royal court theater nebo třeba na Off Broadwayi. Ještě černější, vtipnější než jednička... Makabralní... ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k filmu začnu stylovou otázkou : Věřili byste, že se dá mučit i tím, že někoho přinutíte sledovat Disneyho filmy? Ani si nechci domyslet, jaká muka musela zažívat Wednesday a její brácha. Hu! Ještě teď mi běhá mráz po zádech, kdykoliv si na to vzpomenu :o)) Naopak úsměv na rtech mi vzbuzuje vzpomínka na tenhle docela zábavný film. Půvabně morbidní humor a skvěle zahrané postavy, mezi nimiž vyniká zejména Christina Ricci, v roli sympaticky temné a věčně zamračené Wednesdey. Už jenom její samotná přítomnost mezi přehnaně pozitivně naladěným osazenstvem na letním dětském táboře je k popukání. ......"Wednesdey je právě v tom věku, kdy dívky myslí jenom na jedno." - "Chlapce?" - "Zkázu lidstva." :o)))) ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Přestože kompatnost filmu lehce narušuje rozložení do tří rovin (Addamsovi-tábor-Debbie), bohatě to vynahrazuje pořádná nálož černého humoru, kterého je snad ještě více než v předchozí části. Zejména mě potěšilo, že mnohem víc prostoru dostala Wednesday. Její hlášky patří k tomu nejlepšímu, její pokus o úsměv k tomu nějděsivějšímu a její pojetí Dne díkůvzdání prostě nemělo chybu. Táborová linie je vůbec extrémně vydařená a z mého pohledu zcela zastínila linii Debbie a Festera. Addmasovi jsou prostě moje srdcovka a docela vážně koketuji s myšlenkou, že se mi to možná líbilo ještě víc než jednička. ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale já dvojku vždycky měla radši než první díl. Protože jak se říká: šlape jak švýcarský hodinky… a to od začátku až do konce, je záživná a hlavní představitelé perlí jednu hlášku za druhou, hlavně Christina Ricci - "Wednesdey je právě v tom věku, kdy dívky myslí jenom na jedno." - "Chlapce?" - "Zkázu lidstva." xD ) ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

648. hodnocený film: Opět jsem se pobavil nad míru a sledoval osudy těch malejch Addamsových děcek, třeba v táboře plném trapáků odhodlaných ukazovat své elitářské manýry. Nebo pak se můžete pobavit nad příběhem vdavekchtivé Debbie, která uloví Festera Addamse, který je zaslepen jejími ko..., tedy bujným poprsím... 4* jsou kvalitním ohodnocení, i když bych se klidně nemusel stydět za 5*, ale to by byl úlet. 4* ()

Galerie (39)

Zajímavosti (23)

  • Aby Wednesday vypadala jako tapeta a dřevěné obložení, musela její představitelka Christina Ricci strávit v maskérně 4,5 hodiny. V hotovém filmu jde o pasáž trvající pouhé 4,5 vteřiny. (Dixieboy)
  • Postava astmatického hubeného kňoury, Joela Glickera (David Krumholtz), do něhož se zamiluje Wednesday (Christina Ricci), měla údajně shodné rysy s režisérem Barrym Sonnenfeldem, který si zahrál Joelova otce Mela. V rozhovoru uvedl, že mu hraní vůbec nejde. (Dixieboy)
  • Když v závěru filmu přichází na návštěvu chůva a je představena jako Dementia (Carol Hankins), Fester (Christopher Lloyd) je okouzlen a představuje se: „Jmenuji se Fester, to znamená rez.“ Což není úplně přesný překlad, protože slovo "fester" se dá přeložit jako rozklad, hnis či degenerace. (Cenobita)

Reklama

Reklama