Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sotva se otec George Banks vzpamatuje ze svatby dcery Annie, čeká ho další rána. Annie a její muž Bryan totiž rodině s nadšením oznámí, že čekají dítě. Aby si dokázal, že ještě není tak starý, zajde George do posilovny, nechá si obarvit vlasy a rozhodne se prodat dům, aby se mohl s Ninou přestěhovat na pobřeží a splnit si tak dávný společný sen. Jediný kupec, arabský podnikatel Habib, sice překvapí nabídkou dalších patnácti tisíc dolarů, pokud se vystěhují do deseti dnů, ale George ji přijme, aniž se s Ninou poradí. A to je chyba, protože se vzápětí dozví, že je nejen nastávajícím dědečkem, ale znovu také nastávajícím otcem. Přestože se mu myšlenka na nadcházející rodičovství příliš nezamlouvá, nezbývá než odkoupit dům zpátky a začít se připravovat na blížící se "radostné" události, které přijdou v nejméně vhodnou chvíli, a navíc u obou žen současně. (TV Nova)

(více)

Recenze (101)

tron 

všechny recenze uživatele

OTEC NEVESTY 2, obávam sa, nepoteší fanúšikov originálu. Ako to už s týmito prekliatymi voľnými pokračovaniami býva, čo z toho, keď zostali herci z pôvodného hitu, keď scenár je matný, réžia nudná a príbeh stratil prekvapenie a ráznosť? Čo zostalo? Príjemná poučná/rodinná atmosféra neškodného režiséra Charlesa Shyera (BABY BOOM) a herecké výkony spoľahlivého Stevea Martina, spoľahlivej Diane Keatonovej a nádhernej basketbalistky Kimberly Williamsovej. No neviem, akosi im to všetkým nevyšlo. A to sa mi originál páčil. Toto je už skôr len také že... akože. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejlepší nápad celého filmu je prozrazen v českém názvu, což malinko prozrazuje to důležité, ale to nevadí. Film funguje jako komedie, funguje i jako rodinný film, ale je vidět, že místy ani tvůrci nevěděli, čím to pořádně naplnit, aby diváka skutečně zabavili. Herci jsou ale pořád stejní a natolik příjemní že se to dá kousnout. ()

Reklama

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

Dobré pokračování, v jehož úvodu má George pocit že je mladší než si myslí jeho okolí, navštíví kadeřnictví, zajde do posilovny ale pochopení se nedočká, tak se opět vrátí k běžnému životu, ve kterém se už jakžtakž vyrovnal se svatbou své jediné dcery a chce si se svou milující ženou užívat klidného života v krásném domě, jenže pak se situace shodou jistých okolností úplně převrátí a George je opět vržen do víru zmatků, zmaru a překvapení ze kterého se vyvine zdánlivé dilema, zda se více těšit ( děsit) z narození vnoučete a nebo si ještě jednou od začátku zkusit roli otce, nakonec si se vším poradí, neboť mu s tím, jako v předchozím díle, pomáhá jehožena Nina, okouzlující dcera Annie a taky všudypřítomný odborník na všechno, Frank se svým asistentem..tenhle díl mě pobavil neméně dobře než ten první a rozhodně mi nebude vadi, když se na něj v budoucnu podívám znovu... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pokračování založený na stejným principu jako jeho předchůdce, což sice stále ze začátku dokáže pobavit, ale s přibývajícím časem to už neni ono, aspoň že zápletka je pozměněná, ovšem stále film stojí a padá s výkonem Martina, který tady už neni bezchybný jako v první díle, ale komediální talent tady určitě neztratil ()

Mr.Lojza 

všechny recenze uživatele

První díl už nasadil docela solidní laťku a i přesto díl druhý je podle mého zajímavější a zábavnější. Stále rodina Banksů bydlí v krásném bílém „panství“ a užívá se rodinné trable. Problém, který řeší v tomto pokračování, je originálnější, a ukáže divákům ještě výraznější rodinné semknutí. A navíc jejich dům bych hrozně moc chtěl! :) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • V traileru se objevuje jedna scéna, která není k vidění na DVD - Franck říká Georgeovi a Brianovi, že při koupání miminka budou čápi (sterks). Během scény, kdy se hraje Scrabble, můžete na desce vidět slovo "sterks." (HappySmile)
  • Kdyby Diane Keaton odmítla zopakovat svou roli Niny, bylo by ve scénáři napsáno, že se rozvedla s Georgem (Steve Martin) kvůli jeho neustálým stížnostem, že musí platit za svatbu z prvního dílu a George by se znovu oženil a měl dítě s druhou ženou. (veronikajel)
  • Deska na hru Scrabble obsahuje spoustu slov, která se vztahují k těhotenství a porodu. Jeden z hráčů také složil lékařský termín epiziotomie. (HappySmile)

Reklama

Reklama