Reklama

Reklama

Linkin Park: Live in Texas

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Seznam skladeb:
1. Don't Stay
2. Somewhere I Belong
3. Lying From You
4. Papercut
5. Points Of Authority
6. Runaway
7. Faint
8. From The Inside
9. Figure.09
10. With You
11. By Myself
12. P5hng Me A*wy
13. Numb
14. Crawling
15. In The End
16. A Place For My Head
17. One Step Closer (Krouťák)

Diskuze

Fujara777

Fujara777 (hodnocení, recenze)

Podľa mňa by tomu noc až tak nepridala. Drvivú väčšinu rozostrených záberov, spomalených záberov ako aj tých, kde chalani skáču a skáče s nimi i kamera som nepochopil, reps. sa mi ani nepáčia. Ani nemám s čím porovnávať, koncertné DVD som videl iba od slovenských No Name. Skrátka, myslím si, že sa to dalo nafilmovať, či zostrihať lepšie. Zas aby som len nekritizoval, tak sa mi páčia prestrihy s tými prípravami na vystúpenie. Neviem, možno to je bežné, ale No Name to nemali.

Ale aj tak, veď oni hrajú skladby z albumu Meteora! To je taký nášup!

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

iwik: Tak LP by určitě chtěli hrát za tmy, ale jelikož po nich ještě nastoupili Deftones, Limp Bizkit a hlavně Metallica, hráli holt dřív. Mě se ale Live in Texas hrozně moc líbí, i když mám rád i poslední dvě desky od Linkinů, tak prostě "oldschool" LP mě baví víc :-) Ale přiznávám, že je v tom i kus nostalgie, páč jsem CD/DVD Live in Texas dostal k Vánocům a málem s ním zavařil DVD-přehrávač :-)

iwik

iwik (hodnocení, recenze)

Poprvé jsem tento koncert shlédla na youtube a byla jsem naprosto nadšena, tak jsem si koupila i DVD. (To bych si koupila ikdybych zas tak nadšená nebyla :D) Když to ale ted tak hodnotím s odstupem času a v porovnání s jinými LP koncerty, kterých jsem viděla nesčetné množství, musím uznat, že to je průměrný koncert...nic extra. (Není to však chyba Linkinů, ti odvedli skvělý výkon jako vždy) za prvé: Pro natočení na DVD si pánové z LP měly vybrat spíše koncert za tmy ( zde nevynikly žádné světelné efekty bez kterých to není ono). Za druhé: měli si také vybrat koncert takový, na kterém nikomu nedělají předkapelu, protože vzhledem k tomu, jaké pecky zde hrají, je publikum totálně mrtvé.

RajmikCZ

RajmikCZ (hodnocení, recenze)

První CD s live koncertem, které jsem měl od Linkinu. Samozřejmně, že mám doma všechny CD Linkin Park. Prostě nejlepší skupina vůbec pro mě.

Reklama

Reklama