Reklama

Reklama

Linkin Park: Live in Texas

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Seznam skladeb:
1. Don't Stay
2. Somewhere I Belong
3. Lying From You
4. Papercut
5. Points Of Authority
6. Runaway
7. Faint
8. From The Inside
9. Figure.09
10. With You
11. By Myself
12. P5hng Me A*wy
13. Numb
14. Crawling
15. In The End
16. A Place For My Head
17. One Step Closer (Krouťák)

Recenze (55)

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele

9/10. - Vynikající filmová hudební přehlídka mé milované kapely Linkin Park, která fakt nemá meze. Vyborně vykopnutý skvělou písničkou a koncert nabitý energetickými metalovými písničkami, kdy metalový Linkiny budu nadosmrti milovat. Chester tu předvádí ze sebe to nejlepší a to samý se dá povědět i o zbytku kapely. Naprosto úchvatné filmové záběry výborně podtrhují skvělou hudbu. Publikum doplňuje Linkiny. Za mě asi jeden z nejlepších koncertů co jsem kdy viděl. ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Koncertů LP jsem už viděla bezpočet, avšak Live in Texas pro mě vždy bude vybočovat. Vzpomínám, kdy jsem toto DVD viděla poprvé – bylo to v mých jedenácti letech s nejlepší kamarádkou, obě obrovské fanynky Linkin Park a první DVD LP v našich rukou. Byl to nepopsatelný zážitek, který jsem toužila prožívat znovu a znovu... ♥ ()

Reklama

savage3303 

všechny recenze uživatele

Are you ready? Linkin Park to hovorí už samo o sebe. Pesničky plné energie, kt. sa prenáša aj na mňa. Ja som si to skvelo užil. Dobré zábery nie len z pódia. Koncert vygradoval do záveru kde spravili chlapci výbornú šou. Už sa neviem dočkať kedy si to znovu zopakujem a takisto sa teším na ďalší koncert tejto úžastnej skupiny. 4*. ()

AngelG 

všechny recenze uživatele

Od kdy jsem tuhle skvělou skupinu začala poslouchat, tak na to si ani nevzpomenu, protože už je to opravdu hoodně dávno.. LP pro mě navždy budou představovat moje dospívání a jednu z nejlepších kapel vůbec..! Chesterův hlas prostě nemá obdoby a zpívat na živo, tak jak to dokáže on, je docela dost neuvěřitelný výkon.. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

Živák Linkinů po turné z Texasu. Po technické stránce všechno šlape. Čistý zvuk, Chesterův hlas je silný ve výškách. Rozbalí to třeba ve skladbách One Stop Closer, Donť Stay, Crawling nebo Somwhere I Belong. Malinko ubírá na atmosféře denní světlo a vlažné americké publikum. 8/10 ()

Zajímavosti (4)

  • Koncert je netradičně sestříhán ze dvou vystoupení, která proběhla v americkém Texasu v rámci turné „Summer Sanitarium“. První koncert se konal 2. srpna 2003 v Houstonu na stadionu Reliant Stadium a druhý 3. srpna 2003 v Irvingu na stadionu Texas Stadium. (navabaca)
  • Členové kapely museli na obou vystoupeních nosit stejné oblečení, aby nebyl příliš patrný rozdíl mezi vystoupeními. (GreatestFan)
  • Linkin Park: Live in Texas je první oficiálně vydaný záznam koncertu kapely. (navabaca)

Reklama

Reklama