Reklama

Reklama

Dospívající dívka s přehnaným zájmem o chirurgii bojuje s postem vyvržence společnosti a přitom spřádá plány, jak přijít o panenství a zachránit svou sestru od pustošících účinků cystické fibrózy. Když je vám sedmnáct, život stojí za starou belu. Dospívající Pauline (AnnaLynne McCord) je prostě jiná. Ocitá se pod tlakem, protože se snaží zapadnout na střední školu, naplnit očekávání rodičů a k tomu všemu hoří touhou přijít o panenství. Jenže kvůli jejímu grotesknímu zájmu o temnější stránky života ji všichni kolem považují za vyvržence společnosti. A protože ji láká lidské tělo, uzavírá se do vlastní fantazie a doufá, že z ní jednou bude skvělý chirurg... tedy pokud do té doby nezešílí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (100)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Na ty dvě hvězdy se tam určitě pár věcí najde, ale já jsem u toho strašně trpěl. Vím, že vzhled hlavního hrdiny, pardon, hrdinky, byl zvolen záměrně, ale já bych radši pouklízel veřejný hajzle na hlavním nádraží, než čuměl na takovej pojebanej rypák. Mět to víc jak 81 minut, tak to pro mě byla čistá zkouška odvahy. Doporučuju spíš Kevina, který se točí kolem něčeho podobnýho. 50% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ha, no já čekal nějakou vážnou tíživou úchylárnu, a ona je to nakonec taková odlehčená srandička. Herecky perfektní, snové sekvence vizuálně a výtvarně rovněž. Příběh takřka absentuje - celou stopáž se v podstatě čeká jen na to, až hlavní postava přestane být psychopatická a zvrácená roztomile nevinným způsobem a přitvrdí. Nakonec teda trochu přitvrdí, ale kdyby nepřitvrdila, tak se taky prd stane, film by to byl sympatický i tak. Pro mne jeden z nejosobitějších letošních žánrových přírůstků (byť se s klasickými očekáváními hororových fanoušků míjí). Spokojených nás ale asi bude menšina. ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

To se nedá jinak popsat, než že to byla PÍČOVINA! Herečku s tak hnusným ksichtem jsem ještě neviděl. A nepomohlo ani nalíčení. Celý film koukáte na to, jak má zrůda sny o tom, že se miluje s mrtvolami. A nechutná scéna vše dorazila, kdy ji chudák kluk líže píču a má celou hubu od krve. Dáma má totiž krámy! HNUS! ()

Havaj8 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že sem ještě nikdy v životě asi neviděl takovouhle zvrácenost. Krev mi naprosto nevadí, ale tohle byl po celou dobu přímo nechutný a přitom úplně o ničem. Ono by možná stačila jenom ta narušená holka, ale nechápu kdo tohle může mít rád. Měl sem problémy to vůbec dokoukat, už nikdy nechci nic takovýho vidět. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Osobitá, poněkud bizarní, ale hlavně zábavná sonda do duše dospívající (a tak trošku narušené) dívky. Ta se tentokrát netýká jen menstruace a beďarů, ale i těžšího zařazování se do širší společnosti jako jsou spolužáci, profesoři nebo sama rodina. Nejsou to jen excese se svrbící a "kramařící" kundičkou, ale hlavně většina scén s její matkou a otcem, které vyvolávají když ne výbuchy smíchu, tak alespoň připitomnělé pochechtávání. Co mě vážně překvapilo byl fakt, že Excision není jen parádně natočená, ale i trefně obsazená (McCord, Bart) a ještě lépe zahraná (Traci Lords!) záležitost, která bude rezonovat v hlavě ještě nějakou dobu. A bez té závěrečné hororové koncovky bych se taky obešel... (80%) ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama