Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Nemůžeš ztrácet body před tím, než začneš hrát …“ ----- Rozjezd je velice osvěžující a extravagantní - škoda, že druhé polovině snímku výška nastavené laťky dělá čím dál větší obtíže … Příběh postupně ztrácí svou originalitu s stává se sice vcelku milou, ale zároveň i tuctovou love story, která nepřináší nic mimořádného, co by nějak zvlášť stálo za pozornost. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takový prapodivný film, který bych komedií nenazval. Námět je už mnohokrát obehraná písnička. Nicméně, tady trošku netradičně pojatá. Hlavní hrdinové mají takový prazvláštní vztah, který je v životě v podstatě možný. Nicméně, co mi nějak ve filmu chybělo byly emoce. Nevím, asi je to jen můj pocit, ale nějak jsem neviděl tu "osudovou" lásku mezi hlavními postavami. Nějak mi to nepřišlo. Nicméně, je to prostě takový průměrný romantický film. Jak jsem psal, komedie to není, zasmál jsme se 3x. Prostě romantika - ale pozitivum, že ne příliš přeslazená. Průměr. Howgh! ()

Reklama

Agent006 

všechny recenze uživatele

Dobře, dobře, dobře...no a co, že jsme to viděli milionkrát? No a co, že všichni víme, jaký bude finále?! Podstatný je, jakym způsobem to k tomu konci spěje. A v případě A Lot Like Love je ta cesta plná krásy, lehkosti a především přirozenosti. To v mých očích zdvihá tenhle kousek vysoko, hooodně vysoko nad šedej průměr. ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Niečo ako láska tam skrátka bolo, je a bude a nepriťahovalo to počas tých rokov stále k sebe len Olivera a Emily, ale aj mňa vždy si s radosťou pozrieť tento trošku suchý (vďaka Ashtonovi), nie úplne originálny, ale aj trošku bláznivý (hlavne vďaka Amande) film. Soundtrack úžasný, hitovky z tých čias, to je krása. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Scénář je jen nepříliš nápaditou variací na Když Harry potkal Sally a pokud film alespoň částečně funguje, je to zásluha režiséra a všech (=obou) herců. Vedlejší postavy jsou tady totiž tak asi dvě, zbytek spadá do kategorie figurek na jedno použití. Některé scény jsou povedené, ale těch titulků „o X roků později“ bylo příliš a film se měl vejít tak do 90 minut. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)
  • Kutcher vlastní produkční společnost Katalyst Films, která vytváří pro hudební stanici MTV úspěšný pořad Punk´d. Formou skryté kamery v ní nachytávají celebrity v různých zábavných situacích. (imro)

Reklama

Reklama