Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Ashton už asi romanticko-komediální škatulku neopustí, ale není se ani co divit. Tohle zařazení mu totiž naprosto sedne. Důkazem je i film Něco jako láska. Tenhle film sice nijak nepřekračuje zažité hranice žánru, ale na druhou stranu je mnohem zábavnější než většina jeho žánrových přibuzných, kterých v poslední době vzniká obrovské množství. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Príjemná romantická komédia, na ktorú sa veľmi dobre pozerá. Ani spôsob, akým bol príbeh predostretý divákovi (skokovo, retrospektívne) nebol na zahodenie, pričom všetko to dobré podčiarkli sympatickí herci. Skrátka aj keď často plytké, klišé a tematicky obohrané, za stratu času to rozhodne nepovažujem. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

andalin 

všechny recenze uživatele

Pojďme si to říct narovinu - kdyby byli do hlavních rolí obsazení jiní herci, nemělo by to takové charisma. Škoda druhé půlky filmu, která je sladší a hlavně "americky" předvídatelná - za to ubírám hvězdu. Jinak se mě ale film dotknul a ráda se na něj zase někdy znovu podívám. Roadtripová část byla nej. A taky oběd v čínské restauraci. Jo a samozřejmě Bon Jovi. Hm, musím o tomhle filmu minimálně týden říkat každému, s kým přijdu do styku. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ze začátku velmi příjemné, uvěřitelné a dokonce i osobní, ale postupem času se dostaví klišé, vtip ustoupí a s ním i jakákoli specifičnost. A zůstaneme u předvídatelné romantiky, která sice donutí k úsměvu, ale ke druhému zhlédnutí nebo milým vzpomínkám ani ne... Ale díky nahotě v úplňku nebo kytaře nakonec vše odpuštěno ke smířlivým 60%. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Celkem ucházející romanťárna na nedělní večer. Z Eštna Kačera sice nikdy herec nebude, ale zrovna tady mi jeho omezenej projev nevadil, Amandu Pýtovou mám zafixovanou jako potrefenou pindu s úchylkou v mordování lidí z Mýho souseda zabijáka, ale tady byla milá a chvílema k zulíbání (hlavně v tý růžový mikině..mám rád holky v mikinách..a s kapucí). Asi na mě jde jaro.. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • V čase debutu snímku na 3. místě amerického žebříčku měl Ashton Kutcher v Top 10 ješte jeden snímek. Konkrétně to byla komedie Hádej kdo? na 8. místě. (imro)

Reklama

Reklama