Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový horor Wese Cravena, tvůrce Noční můry v Elm Street. Horace Pinker, brutální masový vrah, zabíjející pro potěšení, si zasluhoval smrt více než kdokoliv jiný. Ale na elektrickém křesle došlo k něčemu neočekávanému... Výboj elektrického proudu proměnil Pinkera v nepolapitelnou bestii, která může ovládat cizí těla, a která chce pokračovat v tom, co má nejraději... v zabíjení! (Guild Home Video)

(více)

Recenze (64)

Aargh 

všechny recenze uživatele

Masového vraha popraví na elektrickém křesle, ovšem jemu se podaří absorbovat se do elektrické sítě (!!!) a následně do televizního vysílání. Čas pak tráví vyskakováním ze elektrického vedení a zabíjením lidí... Opravdu netuším, jak na takový nesmysl mohl přijít někdo jako Craven (jestli to myslel z legrace, pak se omlouvám, nepochopil jsem to). Jediná věc, která Shockera drží nad hladinou, je nechtěný humor a docela povedené hlášky. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Cely film som si hovoril ze toto bude aspon za 3 hviezdy. Zaporak celkom v pohode...rychlo sa to "rozjede" a je to celkovo celkom zabavne(miestami usmevne). Ale ten konec je uz moc prekombinovay a zraza cely film o hviezdu nizsie. SPOILER: Keby to ukonciliuz na tej strecha dajako tak by to filmu iba prispelo ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Ono je to fakt horor, aj keď začiatok vyzerá presne v štýle vyvražďovacích slasherov, dokonca je aj pekne brutálny. Je to zároveň aj najlepšia časť filmu. Nastáva však scéna, v ktorej väzeň v cele berie (satanskú?) energiu z televízora a už to nie je ono. Vraždiaci psycho-záporák síce brutálne vraždí ďalej, ale zároveň preskakuje jeho duša (!) medzi telami a chtiac-nechtiac dochádza aj ku komickým situáciám - napr. keď sa vtelí do tela malého dievčatka či jeho mamy. Poznávací znak u všetkých tiel - krívanie - má jasný a jednoduchý zámer, spoznať zabijáka. Záver s ocitnutím sa v televíznej sieti a preskakujúci medzi jednotlivými kanálmi bol už totálny šuvix. Nejdem nižšie v hodnotení len z toho titulu, že je zábavná jazda, ktorá nestíha nudiť. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Mohl by to být celkem lepší film nebýt hloupých a výrazných nelogičností (proč se pronásledovaný snaží vylézt zrovna na jakousi věž?, a jak to že se do něj shocker netrefí na těch pár metrů?, jakto že při přeskakování z obrazovky do obrazovky a při souboji mladík vytáhne šňuru od TV ze sítě a shocker prorazí hlavou obrazovku a ta začne po rozbití házet jiskry i přes to že není v elektrické síti?). Konec se zdál být tak trochu pohádkový. 45% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Wes Craven sa utrhol z reťazí a svoje vášne akosi neukočíroval. Zrejme chcel po Freddym priniesť na plátna ďalšiu možnú kultovú hororovú postavu, ale Horace ´´Shocker´´ Pinker je iba nevydarenou paródiou spomínaného pána s klobúkom a čepeľnatou rukavicou a pôsobí smiešne. Podobné neduhy robí aj zbytočne dlhá minutáž, ktorá snímok spomaľuje a jedným z ďalších problémov je absencia napätia. Ešte že tu máme obstojnú atmošku. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu si zahrála Heather Langenkamp, která z Wesem Cravenem spolupracovala ve třech filmech ze série Noční můre z Elm Street (Terva)
  • Vedle Wese Cravena si ve filmu zahráli i jeho dvě děti. Dcera Jessica ztvárnila úřednici a syn Jonathan jednoho z posedlých hostitelů. Jonathan Craven se také podílel na některých vizuálních efektech. (Terva)
  • Ve filmu si malou roli zahrál kytarista skupiny Alice Cooper Kane Roberts, a to jednoho ze stavebních delníků. (Terva)

Reklama

Reklama