Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 2
USA, 2002, 94 min

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (270)

imf 

všechny recenze uživatele

Raketovým rozjezdem (v úvodní půlhodině se tísní drtivá většina neokoukaných vtipů) Mike Myers doslova zatluče diváky do sedadel... Chudáci - zbylou půl hodinu se snaží z kina utéct, aby se dostali pryč z dosahu překrucovaných, trapných a tisíckrát viděných gagů... Nová postava Goldmembera je zřejmě to nejslabší co kdy Myers vymyslel a Michael Caine evidentně neví čí je... Doufám že po tomhle fiasku se dalšího dílu nedočkáme (i když... Goldmember vydělal slušné peníze, takže... asi dočkáme)... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Takže narychlo osvěžující opáčko mám za sebou. Pustit si všechny 3 díly po sobě byl skvělý nápad. Člověk snadno může porovnávat, není ovšem znát mezi díly téměř žádný rozdíl. Snad jen že nejmíň jsem se nasmál při 1. díle. Goldmember má spoustu nezapomenutelných scén, hlavně tedy scéna v sumo lázních anebo čůrající fontánka v podání Powerse nemá chybu. Pokud má člověk rád mírně přihlouplý humor, skvělou hudbu a je odpůrce dabingu, vřele doporučuju. 75% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Povrávalo sa, že tretí Austin Powers je aj najlepším. Možno aj áno, ale keď to od neho čakáte, tak vás trochu sklame. Holt Austin je sebestredný a nespoľahlivý, ale má kúzlo, takže mu aj väčšie nedostatky radi odpustíme. Tvorcom kvitujem, že so sériou skončili vtedy, kedy mali. Už tu bola cítiť nadbytočnosť a nejaký štvrtý diel by celú sériu mohol pochovať a zanechať po nej nepríjemnú pachuť. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Work It Out - Beyonce Knowles [3:22] ,2. Miss You - The Rolling Stones [3:39] ,3. Boys - Britney Spears/Pharrell Williams [3:46] ,4. Groove Me - Angie Stone [4:16] ,5. Shining Star - Earth, Wind & Fire [2:52] ,6. Hey Goldmember - Foxxy Cleopatra [2:44] ,7. Ain't No Mystery - Smash Mouth [3:57] ,8. Evil Woman - Soul Hooligan/Diana King [3:45] ,9. 1975 - Paul Oakenfold [4:22] ,10. Hard Knock Life (Ghetto Anthem) - Dr. Evil [1:45] ,11. Daddy Wasn't There - Ming Tea/Austin Powers [2:46] ,12. Alfie - Susanna Hoffs [2:47], ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Za jiných okolností bych tomu dal jasný odpad, ale přece jen mne někdy příjemně potěšila hudba, mí oblíbenci (Spacey a Paltrow, to jsem fakt nečekal) a retro atmosféra. Navíc se mi - ani nevím proč - líbí některé prvky Myersova komického stylu, takové ty promlky a nedořčené věty. Pak je tady ale samozřejmě celý ten zbytek - trapné vsuvky a gagy spojené s různými tělesnými sekrety, které ze všech Myersových filmů dělají obskurní přehlídku a dostihy pod heslem "jak hluboce zle klesnout". ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • Ústřední melodii nazpívala Britney Spears. Písnička se jmenuje "Boys" a ve videoklipu, který se natáčel v Los Angeles, se objevuje i Mike Myers jako Austin. (HappySmile)

Reklama

Reklama