Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-hae (Ye-jin Son) psala e-maily za svou kamarádku klukovi, který se jí líbil. Při tom objevila deník své matky, která zažila něco podobného se svou první láskou. A v tomto bodě se začnou ovíjet dvě paralelní větve příběhu. Jedna s ní, druhá s její matkou Ju-hae (kterou stvárnila stejná herečka jako Ji-hae). Objevují se zde potom různé romantické okamžiky z jejich života. Ale vše nakonec skončí dobře. Abyste se dověděli jak, tak byste se na to měli podívat. (c.tucker)

(více)

Recenze (160)

zahadna 

všechny recenze uživatele

V posledných mesiacoch ma veľmi zaujala ázijská kinematografia, náhodou som objavila prvýkrát tento film a priam mi učaroval....a to nie len tento, je ich naozaj veľa a neskutočne sa mi páčia, strašne krásny, smutný, plný ozajstnej lásky a samozrejme dojímavý koniec, ja som sa od neho nevedela ešte dlho odpútať. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Tedy abychom si rozuměli, nejsem na sladké a jeden z mých nej filmů je Conan Barbar. Z celkové délky 133 minut jsem se za doprovodu úžasného soundtracku plných 90 minut nudil. Již jsem film zařazoval po bok Windstrucku, když tu náhle se děj rozeběhl a já jsem byl svědkem romantického dramatu při němž jsem nezvládal dýchat a jehož následky cítím dodnes. Přesto filmu nudu ani skvělý soundtrack neodpustím a hodnotim jej poctivými 80 procenty. ()

Reklama

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Ufff... tak tohle jsem neměl sílu dokoukat do konce... hrozná nuda, romantické situace působí strašně křečovitě a jsou střídány trapnými rádobyvtipnými momenty. Z některých, jako například mazání kravinců po tvářích, se mi navíc zvedal žaludek. Son Ye-jin je sice roztomilá, ale to je fakt jediný klad toho to filmu. Jednoznačně jeden z nejhorších korejských romantických filmů, které jsem měl tu čest vidět. ()

Jira K 

všechny recenze uživatele

Jae-young Kwak navázal na to, co se mu povedlo již v My sassy girl a nemohl si k tomu pozvat nikoho lepšího nežje Ye-jin Son. Ta v obou rolích doslova exceluje a i přes poměrně delší stopáž drží diváka stále ve střehu. Až příště bude pršet, budu uvažovat, zda si vzít deštník... "Duha je branou do nebe. Když lidé zemřou, odcházejí od nás skrz ni..." ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Ako už názov sám napovedá jedná sa o klasiku žánru Kórejského pôvodu. Záleží už len na tom koľko máte v tejto oblasti napozeraného. A vlastne tím aj rok výroby stráca svoj význam lebo podstatné je kedy sa práve vám dostal do rúk. A musím uznať, že mne poriadne neskoro. A tak už som schopný vidiet, že síce nemá tento film čím sklmať fanúšika ale tím pádom ani nejako extra prekvapiť(až na pár vínimiek). Ale ono to ale vôbec nevadí jednoducho zasadnete a vychutnávate presne to čo sa vám páči. Príbeh je síce havne v záverečných častiach poemrne atipický, no udržiava si veľmi silný štandard, aj keď musím uznať, že celý čas som sa tešil najmä na dejovú linku odohrávajúcu sa v súčastnosti. Mohol by som vyčítať pomerne amatérsky zvládnutú bojovú miniscénku aj keď splnila svoj účel. Ako obvykle treba pochváliť posledných 20 minút, čaká vás to pravé orechové slzami oči čistiace predstavenie. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V prvých minútach filmu hrá pri monológu hlavnej hrdinky v pozadí "Pachebel canon". Rovnakú skladbu použil režisér Jae-young Kwak aj vo filme Yeopgijeogin geunyeo (2001) v scéne, kde Gyeon-woo podáva ružu dievčaťu hrajúcemu túto skladbu na klavíri. (RigorMortis)

Reklama

Reklama