Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

skaann odpad!

všechny recenze uživatele

Z počátku to vypadalo jako lehce podprůměrná americká romantická komedie ze střední, kterých je všude plno, ale postupně se to dost zvrtlo a stala se z toho poměrně perverzní prasárna bez děje a s dost padlym koncem. Je to spíš parodie na americký romantický filmy, i když tak to nejspíš myšlený nebylo... ()

Hellbilly 

všechny recenze uživatele

Jednička bola podarený film, dvojka je jej scenár vzatý cez kopírák, s pár pridanými trápnosťami a nelogickosťami(v jedničke bol predsa Sebastianov otec ten bohatý, a Kathrynina matka zlatokopka, či sa mýlim?), omnoho horším soundtrackom a nehercami v hlavných úlohách, ktorí nemajú ani stotinu charizmy, sexepílu a uveriteľnosti R.Phillipea, S.M. Gellar, R.Witherspoon a S.Blair. Hviezdička za ten koniec, celkom prekvapivé... ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Dal bych i větší hodnocení, protože se rád zasměju a ani pohled na krapet nezkušenou sexy ženu neuškodí ;-) , bohužel film má až moc velké černobílé vidění světa a některé z charakterů dost přehrávají. Jde hlavě o postavy celkem dost sexy žen, s kterými byste se chtěli milovat měsíc v kuse, a oni se chovaj víc naivněji, než u nás třináctiletý holky na vesnici. To jaksi ne, ten výsledný dojem je tím hodně ovlivněn. Jinak v poho, film se mi líbý i přes ten jeho až přes příliš "šokující" závěr, kterému se zrovna moc věřit taky nedá. ()

Lyncha odpad!

všechny recenze uživatele

Takový propastný rozdíl mezi prvním filmem a "dvojkou" jsem ještě nezažila! Film nese číslo 2, ale dějově Velmi nebezpečné známosti předchází. Ve skutečnosti jde však o jejich kopii s pozměněnými detaily, katastrofálními hereckými výkony, stupidními rozhovory. Skvělá hudba podkreslující předchozí film se také úplně vytratila. Celkově totálně prázdné. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Důležité je hned na úvod asi napsat, že toto pokračování v žádném případě nesahá svému předchůdci ani po kotníky. Zařazení děje přímo do školy bylo jasným podmětem přiblížit se ještě o něco více teenagerské skupině diváků, než minule. Bohužel když nemáte hereckou kvalitu a ani pořádně promyšlený scénář, tak vám nepomůže ani černá režisérská magie. Jediné poznávací prvky, že se jedná opravdu o pokračování zůstávají pouze detaily v podobných křestních jmen a pár lehce na oko kopírujících scének. Celý příběh tak nějak plyne bez emocí až ke konci, který mi připadal jako ze špatného snu. Hodnocení proto zachraňuje těch pár úsměvných hlášek, i když jich bylo o dost méně, než minule. A teď huráááááá vzhůru na třetí pokračování... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)
  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)

Reklama

Reklama