Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Hellbilly 

všechny recenze uživatele

Jednička bola podarený film, dvojka je jej scenár vzatý cez kopírák, s pár pridanými trápnosťami a nelogickosťami(v jedničke bol predsa Sebastianov otec ten bohatý, a Kathrynina matka zlatokopka, či sa mýlim?), omnoho horším soundtrackom a nehercami v hlavných úlohách, ktorí nemajú ani stotinu charizmy, sexepílu a uveriteľnosti R.Phillipea, S.M. Gellar, R.Witherspoon a S.Blair. Hviezdička za ten koniec, celkom prekvapivé... ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Manipulace na druhou, můžu jen tleskat. Sice je pravda, že film je někdy opravdu jen o sexu a to dost divně ale z mé vlastní zkušenosti můžu říct, že někteří lidé prostě takoví jsou... Pro mě dobrá (a poučná) komedie s prvky dramatu, na kterou se vždy rád podívám. ()

Reklama

vendy63 

všechny recenze uživatele

Jak vidno z komentářu ,nikdo zde nepochopil podstatu filmu,a to takovou že Velmi nebezpečné známosti 2 jsou natočené v duchu (Jak to bylo dříve) . Jednoduše řečeno nejdříve se podívejte na tuhle verzi a potom na verzi s Ryanem Phillippem. Filmy na sebe budou navazovat a hned se vám to bude jevit v jasnějším světle.Jen škoda že se herci změnili . ()

numi 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že dle mého osobního názoru, byla jednička tím nejabsurdnějším a nejdebilnějším (omlouvám se) snímkem, který jsem za celý rok 2005 viděl, tak tohle pokračování je naprosto geniální parodií na hodně ujeté téma. Chápu, že je tady knižní předloha, která má jisté kvality, ale pokud na vše zapomenete, a hlavně pokud chcete zapomenout, tak zjistíte, že jednička je nesmyslný blábol, který se snáží tvářit vážně a dvojka jí po celou svou krátkou stopáž pohrdavě kouká do očí. A v závěru jí plivne dvakrát do ksichtu a odejde. Ale couvá! To aby si nikdo nemyslel, že utíká... (viz. film) A nezapomeňte - nikdy holkám (resp. ženám obecně) nekupujte mobil. Pak jednou zůstanete sedět na lavičce a budete litovat... ;o) PS: Zastřelte mě, ale fakt se mi to líbilo. A obě hlavní představitelky byly dokonalé. Teda, herecky ne, ale vždyť je to parodie... Copak Leslie Nielsen někdy hrál na Oskara? [leden 2006] ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

To měl bejt jako prequel nebo co? Je v tom hroznej maglajs. Navíc vyměnit naprosto dokonalýho, elegantního Sebastiana v podobě Ryana Phillipa takovým troubou jako je Robin Dunne. No, dost špatná volba. První díl měl určitou hlubší myšlenku, dá se možná říct i poselství, toto už je jen natahovaná kaše pro teenagery. Už jsem myslel, že to ve zdraví přežiju a film si odnese tři hvězdy, když došlo na naprosto debilní závěr. Hlavně aby srdce (a kdo ví co ještě) teenagerům zaplesalo. No nestačím se divit. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)
  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)

Reklama

Reklama