Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

tron 

všechny recenze uživatele

Neveľmi príjemný paradox - ako relatívne vydarenú "jednotku", tak i dvojku režíroval rovnaký človek (Roger Kumble aj teraz podľa vlastného scenára) a hoci je v pokračovaní o čosi otvorenejšia erotika ako v krotkom "origináli", jedná sa o ešte nudnejší film. Dominuje mu nevýrazná "televízna" réžia, mdlé herecké výkony a čudný žánrový maglajz. V podstate strata času, jednotka (alebo jemne spriaznené DIVOKÉ HRY) sú vzrušujúcejšou investíciou pre vaše šteklivé súkromné chvíľky. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že dle mého osobního názoru, byla jednička tím nejabsurdnějším a nejdebilnějším (omlouvám se) snímkem, který jsem za celý rok 2005 viděl, tak tohle pokračování je naprosto geniální parodií na hodně ujeté téma. Chápu, že je tady knižní předloha, která má jisté kvality, ale pokud na vše zapomenete, a hlavně pokud chcete zapomenout, tak zjistíte, že jednička je nesmyslný blábol, který se snáží tvářit vážně a dvojka jí po celou svou krátkou stopáž pohrdavě kouká do očí. A v závěru jí plivne dvakrát do ksichtu a odejde. Ale couvá! To aby si nikdo nemyslel, že utíká... (viz. film) A nezapomeňte - nikdy holkám (resp. ženám obecně) nekupujte mobil. Pak jednou zůstanete sedět na lavičce a budete litovat... ;o) PS: Zastřelte mě, ale fakt se mi to líbilo. A obě hlavní představitelky byly dokonalé. Teda, herecky ne, ale vždyť je to parodie... Copak Leslie Nielsen někdy hrál na Oskara? [leden 2006] ()

Reklama

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem daleko větší propadák proto 3* za překvapení na konci. Možná to bylo víc překombinované než jednička a hodně okopírované, ale občas sem se zasmál. Prostě taková odpočinková komedie. Pro doplnění: jedná se o video film - takže neměli takový rozpočet na herce, proto asi taky kostrbaté dialogy,ale možná měly být více komediální a tedy méně reálné. ()

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Postavy jsou prehnane (princ Dobromil, Blbka, Zmije ) , a taky se tak chovaji, takze jsem si to zacal plest s komedii. Nicmene tam "nejsou" vtipne rozhovory, takze to asi komedie neni. ... ... ... Mista jsou zajimava (zvlast v jachte), nicmene jsou az prapodivne prehnane. Gagy. Nebyt nekolika (jizda na koni, sprchovani...), ktere hranici s Soft "peckem" tak bych odesel. ... .... ... Hostina to je pomerne chuda, i kdyz je tu nekolik kozicek, a i bobrik by se nasel. ... ... ... Kresleni Slouzici tam jsou snad jen proto, aby se ukazalo jaka je sestra Zmije a bratr Dobromil. Bylo to sice chytre propojit to do jedne sceny, ale tam to s vtipem skoncilo . Smysl Holky jsou devky. Ale aji tehdy, aniz by do nich jeden vrazil penize. Nektery dokonce "zelenace" odmitnou. ()

Hellbilly 

všechny recenze uživatele

Jednička bola podarený film, dvojka je jej scenár vzatý cez kopírák, s pár pridanými trápnosťami a nelogickosťami(v jedničke bol predsa Sebastianov otec ten bohatý, a Kathrynina matka zlatokopka, či sa mýlim?), omnoho horším soundtrackom a nehercami v hlavných úlohách, ktorí nemajú ani stotinu charizmy, sexepílu a uveriteľnosti R.Phillipea, S.M. Gellar, R.Witherspoon a S.Blair. Hviezdička za ten koniec, celkom prekvapivé... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)
  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)

Reklama

Reklama