Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack: 1. Thin Lizard Dawn - Weed ,2. Thin Lizard Dawn - "Under the Wing" ,3. Jessica Sheeley - "In Good Time" ,4. The Julie Band - "Bad Day" ,5. Cupcake - "Blood Thirsty" ,6. Treble Charger - "Left Feeling Odd" ,7. Gearwhore - "Passion" ,8. Jessica Sheely - "No Regrets" ,9. Bernie Barlow - "I Wanna Know Where Nowhere Is" ,10. Thin Lizard Dawn - "Turn Yourself In" ,11. Michael Greenspan - "I Want You" ,12. Lorna Vallings - "Taste" ,13. Shelly O'Neil - "Best Friend" ,14. Shelly Peiken - "Good to Me" ,15. Shelly O'Neil - "Make It Happen" ,16. The Julie Band - "Julie Goes Home Now" ,17. Jessica Sheely - "Feel Something" ,18. The Smithereens - "All Revved Up" ,19. The Smithereens - "The Last Good Time", ()

tron 

všechny recenze uživatele

Neveľmi príjemný paradox - ako relatívne vydarenú "jednotku", tak i dvojku režíroval rovnaký človek (Roger Kumble aj teraz podľa vlastného scenára) a hoci je v pokračovaní o čosi otvorenejšia erotika ako v krotkom "origináli", jedná sa o ešte nudnejší film. Dominuje mu nevýrazná "televízna" réžia, mdlé herecké výkony a čudný žánrový maglajz. V podstate strata času, jednotka (alebo jemne spriaznené DIVOKÉ HRY) sú vzrušujúcejšou investíciou pre vaše šteklivé súkromné chvíľky. ()

Reklama

cityman 

všechny recenze uživatele

Dvojka se asi nemůže rovnat s jedničkou ani v rozpočtu, ani v kvalitě hereckého obsazení. Nicméně co se příběhu a hlavně závěrečného rozuzlení týče není na tom zas až tak zle. Když vezmeme v potaz, že film byl točen s tím že půjde rovnou na video, tak se jedná o poměrně dobře odvedenou práci na kterou se dá koukat a nenudit se! ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

To iste ako prvy diel len to nevyzeralo tak dobre a tak to clovek proste nezozerie. Herci horsi, dialogy horsie, hudba fakt otrasna. Jedine co prekonalo uz tak dost trapnu jednotku bol zaver. Nastastie sme sa nedockali srdcervuceho zaveru ale nahradil ho viac realny a tym padom pre tento druh filmu atypicky koniec. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od tolik opěvované jedničky si dvojka na nic nehraje a je nepokrytě teen filmem pro nadržené teenagery. Robin Dunne, jediné herecké positivum tohoto filmu, dělá co může, ale nedokáže film vytáhnout z bahna podprůměrnosti. Nelogický a v zásadě stupidní závěr pouze podtrhuje rozpačitý dojem z filmu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)
  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)

Reklama

Reklama