Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

zuzanocka 

všechny recenze uživatele

Nie, nie, nie.. Nevedela som či mám plakať alebo vracať..Toto má predchádzať Veľmi nebezpečným známostiam? TOTO?!? Jediné, čo bolo na tomto vývarku Cruel Intentions dobré, je hudobný podmaz, no aj ten bol z jednotky.. Herecké výkony.. strašné.. Sebastian mi pripomínal zmoknuté kura.. Oceňujem akurát tak Amy Adams, ktorá sa aspoň trochu snažila zahrať Kathryn.. ale úroveň Sarah Michelle Gellar nemala ani zďaleka.. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack: 1. Thin Lizard Dawn - Weed ,2. Thin Lizard Dawn - "Under the Wing" ,3. Jessica Sheeley - "In Good Time" ,4. The Julie Band - "Bad Day" ,5. Cupcake - "Blood Thirsty" ,6. Treble Charger - "Left Feeling Odd" ,7. Gearwhore - "Passion" ,8. Jessica Sheely - "No Regrets" ,9. Bernie Barlow - "I Wanna Know Where Nowhere Is" ,10. Thin Lizard Dawn - "Turn Yourself In" ,11. Michael Greenspan - "I Want You" ,12. Lorna Vallings - "Taste" ,13. Shelly O'Neil - "Best Friend" ,14. Shelly Peiken - "Good to Me" ,15. Shelly O'Neil - "Make It Happen" ,16. The Julie Band - "Julie Goes Home Now" ,17. Jessica Sheely - "Feel Something" ,18. The Smithereens - "All Revved Up" ,19. The Smithereens - "The Last Good Time", ()

Reklama

Endyis 

všechny recenze uživatele

Nebyl to špatný nápad a film není špatně dělaný po hudební stránce, bohužel ostatní forma v tomto případě tak trochu přesahuje obsah, který kdyby se vylepšil v některých případech charismatičtějšími herci a hlavně vychytanějšími dialogy, mohl dopadnout výborně. Takhle to je na nějakých 40-50%, a to převážně díky soundtracku a vychytanému konci... ()

Hellbilly 

všechny recenze uživatele

Jednička bola podarený film, dvojka je jej scenár vzatý cez kopírák, s pár pridanými trápnosťami a nelogickosťami(v jedničke bol predsa Sebastianov otec ten bohatý, a Kathrynina matka zlatokopka, či sa mýlim?), omnoho horším soundtrackom a nehercami v hlavných úlohách, ktorí nemajú ani stotinu charizmy, sexepílu a uveriteľnosti R.Phillipea, S.M. Gellar, R.Witherspoon a S.Blair. Hviezdička za ten koniec, celkom prekvapivé... ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Důležité je hned na úvod asi napsat, že toto pokračování v žádném případě nesahá svému předchůdci ani po kotníky. Zařazení děje přímo do školy bylo jasným podmětem přiblížit se ještě o něco více teenagerské skupině diváků, než minule. Bohužel když nemáte hereckou kvalitu a ani pořádně promyšlený scénář, tak vám nepomůže ani černá režisérská magie. Jediné poznávací prvky, že se jedná opravdu o pokračování zůstávají pouze detaily v podobných křestních jmen a pár lehce na oko kopírujících scének. Celý příběh tak nějak plyne bez emocí až ke konci, který mi připadal jako ze špatného snu. Hodnocení proto zachraňuje těch pár úsměvných hlášek, i když jich bylo o dost méně, než minule. A teď huráááááá vzhůru na třetí pokračování... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)
  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)

Reklama

Reklama