Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak

  • Česko Dravá Ginger (více)

Obsahy(1)

Krev, mrtvoly a okultní vědy. Ginger a její sestra Brigitte jsou ty největší kamarádky a mají opravdu dost neobvyklé záliby. Střední škola, biologie, rodiče, randění - to všechno je pro ně dokonalá nuda. Blíží se úplněk. Šestnáctiletá Ginger má svou první menstruaci a jednoho večera se domů vrátí pokousána po celém těle. Co se stalo vědí obě dvě. Temný noční přízrak nemohl být nikdo jiný než vlkodlak. Dívka se pomalu a jistě mění v krvelačnou bestii. Město plní strach a v ulicích přibývají roztrhané mrtvoly zvířat i lidí. Vlčí přirozenost nabývá vrchu s každou přibývající nocí, po které se Ginger probouzí s chutí krve v ústech, a je jasné, že za chvíli bude jakýkoliv vztah i k vlastní sestře dalekou minulostí. Zůstane jen hlad... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (116)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Takýto druh hororu vážne nemusím (s tými ksichtami to je pohroma). Príbeh tohto filmu je tiež otrepaný, vlastne ani neviem poriadne za čo si tento film odo mňa zaslúži 2* - no zhruba za sem tam nejaké napätie a zábavné/krvavé scény. Ale keď prišiel na scénu ten vlkolačí ksicht mal som to sto chutí vypnúť, ale keďže takéto veci nerobím, dopozeral som. Ako celok je to však strašná kravina. Zišlo by sa to seriózne prepracovať - logika tomu chýbala. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

S kanadskou werewolf horrorovou sériou "Moja sestra je vlkodlak" som sa zoznámil trocha neobvyklým spôsobom. Ako prvú som videl tretiu časť, ktorá sa odohráva v roku 1895. Je to taký akýsi zvláštny prequel. Potom som zhliadol časť s poradovým číslom dva. Tá sa točila hlavne okolo tmavovlásky Brigitte. No a teraz sa mi dostal do rúk úvodný film. Takže už konečne viem ako sa to celé začalo. Už poznám príbeh dvoch vlkodlačích sestier celý. *** ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak takhle si představuju správný film pro teenagery - dekadence, morbidita, cynismus, oplzlé žerty, zvrácenosti, bizarnosti, nechutnosti, krev, vnitřnosti, popcornové nadpřirozeno, a to vše zjemnělé odlehčeným žánrem horrorové komedie ze středoškolského prostředí. Bravo. Závěr filmu je sice trochu utahaný a nenápaditý, ale nutno ocenit absenci happyendu a těžkomyslný konec podbarvený příjemnou melancholickou hudbou. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Sam už nikdy nevyjede vstříc zapadajícímu slunci. Jasona čeká bezpočet útrpných hodin ve školní lavici. Injekční stříkačka s dávkou "oměje" zůstává nevyužita...prozatím. Nikdy však nebudete zapomenuty.. :) "Umřít na scéně, ale navždy spolu" : Brigitte :) "Sama v temnotě, sníh přikryje moje stopy" : Ginger ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Film se částečně pokouší o komediální psychologické drama/thriller, ale stejně jako hororová složka to vychází jen tak nějak napůl. Potěší solidní herecké výkony, nejspíš zklamou triky (byť je jich tu minimum), a celkově - film má velmi dobrý start, první scéna s rozsápaným psem má štávu, obě sestry jsou pozoruhodné.. :) ale s ubíhajícím časem kvalita upadá snad ve všech směrech. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (29)

  • Castingy na hlavní dívčí role Ginger a Brigitte probíhaly v Los Angeles, New Yorku, Torontu, Montrealu a ve Vancouveru. Produkci trvalo dlouhých šest měsíců než se jim podařilo najít ty správné herečky k obsazení hlavních rolí. Obě dvě jak Emily i Katharine pak byly obsazeny v tentýž den. (Stocki)
  • Scenáristka Karen Walton se při psaní scénáře obávala, že by horor jako takový mohl mít vliv na negativní vyobrazení žen ve filmu. Režisér John Fawcett ji ale přesvědčil, že Moje sestra vlkodlak určitě tato klišé zlomí, a tak scénář nakonec dokončila. (veru_needy)

Související novinky

Moje sestra vlkodlak v seriálové podobě

Moje sestra vlkodlak v seriálové podobě

27.10.2020

Blíží se úplněk, a tak následující zpráva přišla právě v ten pravý čas. Pokud jste fanoušci vlkodlačích hororů a je vám líto, že kvůli pandemii koronaviru a s tím spojeným vládním opatřením se nebude… (více)

Reklama

Reklama