Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

On je osmačtyřicetiletý, interesantně prošedivělý majitel známé luxusní newyorské restaurace a notorický proutník Will Keane (Richard Gere), a ona je dvaadvacetiletá designérka bláznivých ozdob na hlavu a klobouků - Charlotte (Winona Ryder). Je to dívka plná nápadů, ale také podivné nostalgie a smutku. Nezkušená dívka a příliš zkušený muž se do sebe bláznivě zamilují. Jenže velké štěstí nemůže nikdy trvat dlouho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (122)

mirror 

všechny recenze uživatele

Podivná romanca v ktorej sa umierajúca Winona Ryder úplne nepochopiteľne zamiluje do obstarožného sukničkára Gereho. Winona je krásna a neustále usmiata (aspoň zo začiatku) a pozeral som to len kvôli nej. Gere je nepresvedčivý a mdlý a neveril som mu ani štipku z tej úbohej kôpky emócii čo predviedol. Kamera úplne kašľala na to, že sa film odohráva v jaseni, zaregistroval som trocha opadaného žltého lístia a to bolo všetko. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně velmi milé překvapení, ten film se mi hodně líbil, a to především díky Winoně Ryder. Ona je zde tak vrcholně úžasná, že pro moje nadšení z ní nemám slov - v tom filmu si ji prostě nejde nezamilovat a hlavně díky ní to pořád stojí za vidění. V tomto ohledu mi přišlo líto, že Winonina postava končí tak smutně - vlastně celý ten melodramatický závěr mi přišel dost hrozný, včetně té finální scény s vnoučetem, které zdá má vyvažovat ten předchozí smutek. A taky si pořád nejsem jistý, jestli mi k ní sedl ten Gere nebo ne. (U Very Farmigy pochybnosti nemám - ta mi vadí v jakémkoli filmu). Celkově mi to ale prostě přišlo jako fajn filmová romantika, u které nechápu, proč zde má tak nízké hodnocení, a je mi to líto. ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Je to vyděračský a sentimentální snímek.. přesto má něco do sebe. Richard Gere je zde trochu povadlejší, ale to vynahrazuje charismatická Winona Ryder. Asi nejvíc mi na tomhle filmu vadila postava Willa (Gere).. kdyby se jednalo o skutečnost, muž s takovou povahou by s největší pravděpodobností doopravdy Charlotte nemiloval - nešlo by o lásku, nýbrž o lítost. Hluboce pochybuju o tom, že by se jako osobnost změnil - holt, aspoň částečný happy ending si museli autoři vytvořit. Škoda za to odmítání skutečnosti, mohlo by se jinak jednat i o dobré romantické drama.. ()

Cooolboy 

všechny recenze uživatele

Skvelý, aj keď už poriadne otrepaný námet, by sa dal nakrútiť určite lepšie.Richard a Winona sú na podobné úlohy ako stvorení a najma Winona podala výborný výkon. Bohužiaľ dej diváka do filmu vťahuje len veľmi málo, chýbaju tu krásne obrazy jedene a nepáčila sa mi ani podmazová hudba. Jednoducho sa mi to zdalo trochu odfláknuté, pritom to malo potenciál, zaradiť sa medzi lovestorove hity. (6/10) ()

xkupka07 

všechny recenze uživatele

Nevím, prostě jsem měl v den, co jsem viděl tento film zvláštní romanticko-sentimentální náladu(jak jinak než kvůli ženám) a toto dílo mi mou náladu ještě obohatilo. Nádherný film, nic nového, ale o tom to vždy nemusí být. Jsem za něj rád, Winonu mám velice rád a zde se mi zalíbila ještě víc(jestli to ještě vůbec jde :-) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama