Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva největší a nejhrůznější predátoři se střetávají v akci bitvě plné jedu z jejich zubů. Gigantický hroznýš se dostane na svobodu a FBI musí vypustit stejně velkého škrtiče, aby ho sledoval a chytil. Navíc se skupina bohatých lovců hledajících nebezpečí a zábavu pokouší hroznýše získat pro sebe! (Bontonfilm)

Recenze (56)

tron 

všechny recenze uživatele

„... Ale mohli by sme do kanalizácie vpustiť iného hada a ten ho zožerie.“ Príšerne béčkarsky zvrhnutá blbosť i pre tých z vás, ktorí milujú ALIGÁTORA, KRITEROV 4, CHVENIE a CH.U.D. Odpudivo televízne triky a absurdný scenár plný nelogiky (na gigantických hadov v kanalizácii nasadíte štyroch vojakov) od úplného zatratenia á la KRYSY ÚTOČIA a DUCH PODZEMIA ho zachraňuje zmysel pre humor (reportér všade vidiaci teroristov) a sympatické herecké obsadenie. Viac na mojom ex-blogu: http://ivokucera.blog.sme.sk/c/171208/Boa-verzus-pyton-40.html ()

Dethecus odpad!

všechny recenze uživatele

Dssaďte super mega akčně vypadající hovado, které celý film hulí brka a skrz ně prohodí napůl neporozuměnou hlášku--- K němu super mega hot kočku, která nosí krátké tričko s ještě menší vestričkou a celý film ukazuje své mega hot břiško... Přidejte vynikající scénář s velmi nečekaným koncem... Super Adobe PhotoShop triky a velmi zkušeného režiséra, který (Ač nechápu jak to udělal) si s tím vším lehko poradil... A dostanete tento skvělý Slovník Filmového Odpadu... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedná se v pořadí již o druhé volné pokračování o obrovském geneticky upraveném hadovi. Po propadáku druhého dílu, byli všichni zvědaví, jak si povede tento snímek. No musím říct, že až na zajímavé obsazení jsme se dočkali dalšího zpackaného filmu. Ani tentokrát se scénáristi nevyvarovali množství chyb, které nám tak opět nabídly „hrůzostrašnou“ podívanou při které zůstává rozum stát. Opět budeme ubíjeni množstvím nesmyslných dialogů a trapných hlášek, které nás měly za úkol pobavit. Jediné větší pozitivum vidím v účasti dvou bývalých Playmates a solidnímu arsenálu zbraní.40% ()

Pecival odpad!

všechny recenze uživatele

Nebýt nasvalených, ultra macho tvrďáků a relativně hezkých (rámcově odhalených) slečen, posílal bych film do horoucích pekel. Takto mu dám jenom odpad :) Až na pár nesmyslných scén (převážně v začátku), jako je příchod hlavního lovce s kuší a následná spomalovčka celé party tvrdých chlapců, je to bohužel neskutečně nudné a není se ani nad čím pošklebovat. Takže jediným světlým bodem zůstáva hlavní "záporák" mafoš, který si na konci s gustem roztrhne triko, ukáže vypracovaný pekáč buchet a ..... zařve :) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Dva obří hadi proti sobě. Boháči co neví už roupama co by dělali a tak jsou jen tak lovit přerostlého hada, jenže on jim jak jinak frnkne. Naštěstí dostali co si zasloužili. Dvojice co snaží zastavit hada (či přesněji nejdřív trojice) je sympatická a Jaime i velmi pohledná, zas dělá co může aby hada zastavili. Celé je to prošpekováný suchým humorem což jen odlehčilo jinak podrůměrnýmu filmu a dělá z toho snesitelný "béčko". ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama