Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Proc se da Redakce I a dalsi pokracovani pouze hodnotit dohromady ? Vzdyt to vubec nejde. Prvni dily me opravdu prekvapily, ze je Nova jeste schopna vyprodukovat neco rozumneho. A pak prisela druha serie, stupidni dil s jadernou elektrarnou a prostitutkama, Kodetova ochazi .. prakticky z dilu na dil klesl serial do odpadu. Nekdo se musel v produkci zblaznit. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Na Novu to byl celkem úspěch. Když to nepřeháněli se vztahy a věnovali se některým zajímavým případům, celkem to šlo - v první sérii. Ty další, to už byla hrůza. P.S. Někdo, kdo byl zodpovědný za hudbu k seriálu, tak má asi rád filmovou sérii "Návrat do budoucnosti". V jedné epizodě na večírku zazní Earth Angel a pak klasické Johnny B. Goode (verze přímo z filmu) a v jiné epizodě s kovbojem u baru zase zazní přímo soundtracková originální skladba od Silvestriho ze třetího dílu (konkrétně ta, když se Marty prochází po Hill Valley). A v jedné epizodě je ještě Power of Love z prvního dílu. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

O prázdninách 2008 jsem se díval na něketeré starší díly, novinářské a detektivní zápletky jsou občas hodně bachrlaté, ale pořád je to UMĚNÍ v porovnání s tím, kam to nova se všemi těmi Ordinacemi a Pojišťovnami dotáhla. A soukromí novinářů není líčeno vůbec křečovitě. A až na výjímky skvělí herci (Novotný, Šteindler, Matásek...) Navíc budiž Redakci dík za to, že vykopla Jiřího Vejdělka směrem vzhůru. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Nevím proč někdo zatracuje seriál po jedné epizodě. V dnešní době (kdy seriál byl premiérový) nám naše televize toho zrovna dobrého nenabízely. Ale objevil se seriál "Redakce", která se vymyká všem dosavadním. Pěkný a nenáročný seriál, který je velmi pěkně obsazen. Určitě se na to dá v pohodě dívat, tak nesuďte po jednom díle a dejte mu šanci. Je milej a přítulnej :-) ()

Džej Ár 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od jiných českých seriálů poslední doby jsem byl schopen shlédnout všechny tři dosud proběhnuvší díly, a to dokonce bez pocitu znechucení. Navíc, i přes průhlednost některých zápletek, jsem se docela bavil. Strhávám jednu hvězdičku za druhou řadu, která už je mnohem horší, nepravděpodobné zápletky, rádoby "celebrity" v každém díle... no fuj.... ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama