Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Connor McLeod se po smrti svého učitele Ramireze vydává do Japonska, aby se zde naučil umění kouzelníků od dalšího nesmrtelného, čaroděje Nakana. Ten je ve své jeskyni přepaden dávným nepřítelem Kanem, kterému se sice podaří Nakana zabít, ale zůstane uvězněný v jeskyni. Nyní, o několik set let později, je při vykopávkách Nakanova jeskyně odkryta. Connor vytuší, že Kane je zpět. Blíží se chvíle rozhodujícího střetnutí... (Intersonic)

(více)

Recenze (103)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Slabé, ale pořád lepší než tragický druhý díl z alternativní reality. Režie mdlá, u soubojů hraje podivná techno hudba (holt devadedátky se nezapřou), příběh je jednička přes kopírák, jen víc naivní a k neherci Lambertovi se přidal ještě neherec Van Peebles jako záporák. Mako v roli kouzelníka naopak přesvědčivý, má však pouze pár minut v úvodu. Scénář si z jedničky půjčil všechno, kromě logiky, kdy si Connor myslí, že je poslední, ale stálé nestárne, což by dle dvojky měl a je mu hrozně divné, že se objeví další nesmrtelný - Kane. Výsledkem je koukatelné béčko, které jedničce nesahá ani po kotníky, ale dvojku strká do kapsy. Viděno na AMC. 2* ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prakticky to iste co jednotka len v lacnejsom prevedeni. Nie je to ziadna tragedia ale ani slava. Filmova seria o Highlanderovi ma nikdy prilis nebavila, (na rozdiel od solidneho serialu) ale tento diel som mal najradsej vdaka vtipnemu zaporakovi ktoreho si zahral Mario Van Peebles. Dnes ma film nebavil uz ani kvôli nemu a radsej si s nim a Lambertom znova pozriem pecku Gunmen. 4/10. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno jsem se Highlandera III bál hodně moc. Dvojka byla celkem příšerná a trojka mně na finish mile překvapila. Je to určitě tím, že to nenavazuje na dvojku ale trojka jako by se rozhodla dvojku ignorovat a navazuje rovnou na jedničky. A to si myslím, že prospělo!!! Christopher Lambert vypadá jako frajer v tomto díle, to je díky těm kratším vlasům. Jeho protivním byl dost uboheý. Velice mi chyběla postava Seanna Conneryho .Dost mně zaujala slušná hudba ale skupina Queen to nebyla no. Minimálně o 20% lepší než dvojka!! ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ty efekty jsou ze začátku tak příšerné, až trochu - co trochu, hodně - trapné a vypadá to na jasný odpad...Po přesunutí děje do New Yorku už je to naštěstí o poznání lepší, i tak to ale na předchozí díly (ani seriál) nemá, navíc padouch je otřesnej, naštěstí poslední minuta zachrání zbytky důstojnosti...40% ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle první Highlander, který mi dával smysl a jakžtakž mě bavil. I když to není nic extra, tak Lambert versus ten potetovanej černoch, to docela šlo. Ale já se stejně na to dodíval jen kvůli té rajcovní milfce Deborah Kara Unger. A když se svlékla a ošukala Lamberta, tak to bylo tělíčko... :D [2470. hodnocení, 91. komentář, 39%] ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo ve Skotsku, Maroku, Quebecu a nedaleko Montrealu. (Terva)
  • Většina záporných hrdinů, se kterými Connor MacLeod (Christopher Lambert) bojoval v tomto i dalších dílech série, má jméno začínající písmenem K. V prvním filmu to byl Kurgan (Clancy Brown), v pokračování Katana (Michael Ironside), ve třetím díle Kane (Mario Van Peebles) a ve čtvrtém Kell (Bruce Payne). (tyzmrde)
  • Jedná se o jediný film série, ve kterém má Connor MacLeod (Christopher Lambert) syna. (tyzmrde)

Reklama

Reklama