Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Connor McLeod se po smrti svého učitele Ramireze vydává do Japonska, aby se zde naučil umění kouzelníků od dalšího nesmrtelného, čaroděje Nakana. Ten je ve své jeskyni přepaden dávným nepřítelem Kanem, kterému se sice podaří Nakana zabít, ale zůstane uvězněný v jeskyni. Nyní, o několik set let později, je při vykopávkách Nakanova jeskyně odkryta. Connor vytuší, že Kane je zpět. Blíží se chvíle rozhodujícího střetnutí... (Intersonic)

(více)

Recenze (103)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno jsem se Highlandera III bál hodně moc. Dvojka byla celkem příšerná a trojka mně na finish mile překvapila. Je to určitě tím, že to nenavazuje na dvojku ale trojka jako by se rozhodla dvojku ignorovat a navazuje rovnou na jedničky. A to si myslím, že prospělo!!! Christopher Lambert vypadá jako frajer v tomto díle, to je díky těm kratším vlasům. Jeho protivním byl dost uboheý. Velice mi chyběla postava Seanna Conneryho .Dost mně zaujala slušná hudba ale skupina Queen to nebyla no. Minimálně o 20% lepší než dvojka!! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle opravdu nemá čím oslovit. Je to jen opakování některých scén z prvního film u s tím, že je zde pak příběh, který se je snaží dát dohromady trochu jinak. Flashbacky jsou příšerné, efekty taky, herecky je to standard, ale ani mě nijak moc nevytrhla jinak celkem hezká erotická scéna. Záporák fajn, ale tady prostě není nic, proč by se pokračování dalo opravdu opodstatnit. ()

Reklama

Gediman 

všechny recenze uživatele

Trojka druhý díl úplně ignoruje (což je pochopitelné) - je řečeno, že manželka Connora umřela při autonehodě a ne díky záření Slunce. Film ale i tak dělá retcon - ukázalo se, že Connor na konci prvního filmu nebyl posledním nesmrtelným. Ještě existovali tři, kteří byli celou dobu zasypáni v jeskyni. Hlavní padouch má nějaké nadpřirozené síly navíc, což je rozdíl oproti předchozím. Kvalitou teda průměr. Není tu nic vyloženě hloupého, ale ani nic, co by se mi nějak extra líbilo. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle první Highlander, který mi dával smysl a jakžtakž mě bavil. I když to není nic extra, tak Lambert versus ten potetovanej černoch, to docela šlo. Ale já se stejně na to dodíval jen kvůli té rajcovní milfce Deborah Kara Unger. A když se svlékla a ošukala Lamberta, tak to bylo tělíčko... :D [2470. hodnocení, 91. komentář, 39%] ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo vždy robia továrne opustené, ale tak či tak to je slabý film a všeobecne Highlander séria je dosť slabá aj keď má vznešené a zaujímavé nápady a myšlienky. Je tu dlhý sex ako z erotického filmy, je tu krásna hudba ako z britských bájí a mýtov a filmov o jej histórii, nádherné cvičenie v severskej prírode a nuda v Japonsku. Určite je to lepšie než ten otrasný druhý diel, ale nezobralo ma to ako prvá časť s Queen a piesňou "Who wants to live forever". ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Většina záporných hrdinů, se kterými Connor MacLeod (Christopher Lambert) bojoval v tomto i dalších dílech série, má jméno začínající písmenem K. V prvním filmu to byl Kurgan (Clancy Brown), v pokračování Katana (Michael Ironside), ve třetím díle Kane (Mario Van Peebles) a ve čtvrtém Kell (Bruce Payne). (tyzmrde)
  • Christopher Lambert považuje za skutečné pokračování původního příběhu právě tento snímek. První pokračování bylo podle jeho slov od základní dějové linie příliš odkloněné. (Terva)
  • Jedná se o jediný film série, ve kterém má Connor MacLeod (Christopher Lambert) syna. (tyzmrde)

Reklama

Reklama