Reklama

Reklama

Kukuřičné děti: Zjevení

  • Česko Kukuřičné děti: Krvavá sklizeň (více)

VOD (1)

Děti malého městečka jsou pronásledovány nevýslovným zlem, které se skrývá v polích. Přes noc dostanou záchvaty zimnice a křečí. Mladá studentka medicíny musí vyřešit záhadu, která děti nakazila... než jim zlověstný cizinec vezme duši. Začíná závod o čas, který i ty nejotrlejší fanoušky přinutí tajit dech. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

tron 

všechny recenze uživatele

Celkom sympatické. Po nechutne príšernej trojke je štvorka prekvapivo dobrá. Je zručne nakrútená, má slušnú atmosféru, občas dokonca jemne vydesí a v titulnej úlohe hrá krásavica Naomi Watts. Bavíme sa pochopiteľne o ukážkovom videobéčku, ale po trojka, ktorá vyvraždila polovicu svojich divákov tým, aká mizerná bola, predstavuje štvorka pomerne milé prekvapenie. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo dost hrozné..otřesný scénář, naprosto, ale naprosto, třeba ty dvě starý grácie, jak se snaží z toho udělat dráma, když vypráví příběh. Jinak je to všechno snůška konin a nesmyslů. Jediný plus na celém filmu (a za to jedna hvězdička) byly ty vtipné vraždy :). I když nesmím ale počítat ty rychlé trapné probliky ve zlomku vteřiny na nějakou znetvořenou držku, které měly asi vylekat. ()

Reklama

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

Předlohu neznám. Předchozí filmy jsem neviděl. U filmu jsem zůstal, protože jsem v titulkách přečetl Naomi Wattsová. Ani jsem nevěděl,že jde o čtvrtý díl. Prostě jsem k tomu přistoupil, jako k béčkovému hororu s začínající Naomi. V podstatě jsem spokojen, napětí tu místy bylo, skoro nic tu nebylo příliš pitomé (to se v tomto žánru neděje moc často), efekty a lekačky ok. Hlavu a patu to taky mělo. Zábavných 55% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Musím se tedy přiznat, že do tohle filmu se mi moc nechtělo a má to svoje důvody. Už předchozí trojka, se mi sledovala s obtížemi a tady je to celé umocněné. I tady opět sou ploché charaktery, nezajímavý příběh a snaha herců to aspoň nějak uhrát, je nulová. Ano některé masky a efekty, sou i celkem fajn, ale to nevyhradí to, že sledování tohle filmu byla regulérní bolest. Za zmínku překvapivě stojí, vyprávění dvou babiček, které s prorockým hlasem vyprávějí o dávných hrůzách, to bylo celkem poutavé a na tu chvilku, mně film zaujal. Ale naštěstí to pak zase přešlo, do té ubíjející části a já si oddychl, že nemusím tomuhle filmu, dávat víc než jednu hvězdičku. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Boh žehnaj Dimension! Po desivých dvoch dieloch to dostal do rúk niekto poriadny. Výsledok je prekvapujúco úžasný a nie je len relatívne dobrý pri pohľade na ostatné, ale je to skutočne kvalitný horor so skvelou atmosférou a dejom. Nijako to nenadväzuje na predošlé diely, prináša úplne novú mytológiu, ktorá je ale riadne mrazivá. Hlavne pasáž, keď ju staré babky dvojčatá zahalené tmou rozprávajú hlavným hrdinom, vie roztriasť kolená. Nečakane brilantné! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městech Austin (Texas) a Los Angeles (Kalifornie) v období od 6. dubna do 18. září 1995. (GASTON73)

Reklama

Reklama