Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

helloween93 odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut vypadalo slibně, bohužel pak nastoupil McConaughey se svou robotickou nohou na dálkové ovládání, transvestit Leatherface, "organizace, která vše ovládá". Korunu tomu nasadil chlap v černé limuzíně, kterému cosi podobné bradavkám vyrostlo z břicha. Divím se, že to Nova zařadila do vysílání. Dno. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

ᴍᴀᴛᴛʜᴇᴡ ᴍᴄᴄᴏɴᴀᴜɢʜᴇʏ ꜱᴛᴏʟᴇ ᴛʜᴇ ᴡʜᴏʟᴇ ꜰᴜᴄᴋɪɴɢ ꜱʜᴏᴡ! nebylo to zas tak hrozný. nejdřív byla nuda, dementní postavy se bavily o dementních věcech, ale ve chvíli, kdy se ve filmu objevila šílená sadistická rodinka, se začali dít věci. renée zellweger utíkala, křičela a rodince mezitím vystydla večeře. pak tam šoupli ilumináty a konspirace a já si jen říkala “what the hell is going on???”… nebudu lhát, zasmála jsem se. a navíc leatherface byl dost creepy (a hodně připomínal eda geina). pro mě tedy OK :-) ()

Reklama

elanista1 odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt nenachadzam slov, myslel som si ze som uz videl zle filmy, ale taketo nieco som teda este nikdy nevidel. Takyto odporny hnus, ktory pojem film ponizuje na najnizsiu uroven si nezasluzi ine hodnotenie ako odpad! Ono ten film sam seba zhadzuje nepochopitelnymi, ale fakt nepochopitelnymi logickymi lapsusmi a preto sa ani len naznakom neda brat vazne, cloveku sa fakt chce plakat a smiat zaroven, lebo toto niekto kto ma trocha sudnosti nemoze natocit. Trapne neherecke vykony /v znesitelnej miere je akceptovatelna len Zellweger/, odveci dialogy, neskutocna logika, neuveritelne spravanie postav, absolutne ziadne napatie. Skusme si nieco nacrtnut.. ste sami traja v lese, dvaja kamarati utekaju za autom, co urobite vy? Urcite sa rozbehnete sa nimi? Nie, ostanete tam stat uplne sam s baterkou, ktora vam uplne nahodou vtedy vyhori!.. Kluce od auta si samozrejme nechate zastrcene v aute.. Dalej, clovek vam ohmatava vlasy, pcha si ich pomaly do ust, vsimnete si to? Naco sa otocit.. Obet vam ujde do vlastneho domu a vy nemate od neho kluce, tak len stojite a cakate kym pride spolubyvajuci a otvori vam!.. Ste sam v dome, a viete ze to je dom vraha ktory vas nahana. Urcite sa budete snazit utiect? Nie, pojdete sa poriadne vymocit!..S istotou najhorsi film aky som videl. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ještě než se na nás vyřítili videoklipové verze "Texaského masakru" vznikl tento velice špatný a nudný remake se začínajícími hvězdami Renée Zellweger a Matthewem McConaugheyem. Snímek postrádá jakékoliv napětí a po celou stopáž si nepřipraví nic zajímavého nebo snad dokonce napínavého. I slabé novodobé remaky jsou o něco zajímavější. ()

lykan9 odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně udělali z Leatherface transku. Kterýho vola mohlo něco takového napadnout. Všechny známé hororové série mají nějaký ten nepovedený díl, dokonce i velmi špatný, ale Kim Henkel dokázal udělat z této hororové klasiky něco totálně odporného a zároveň znevážil práci všech předchozích tvůrců. Za tenhle film bych Henkelovi přál, aby se dostal Leatherfaceovi na stůl. Věřím tomu, že Zellweger a McConaughey se nyní stydí, že se něčemu takovému propůjčili. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo převážně v noci v texaském městě Pflugerville a jeho přilehlém okolí. Dům kanibalů najdeme na adrese Cameron Road č. 16493. Scéna z maturitního plesu se natáčela v prostorách Pflugerville High School. (fiLLthe3DD)
  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)

Reklama

Reklama