Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

ASSBURGER 

všechny recenze uživatele

No áno ako horor nič moc ale predsa jednu hviezdu za Matthew McConaugheya preto že on tam zahral parádneho šialenca vážne ako šialenec vo filme vyzerá parádne. Ale táto časť na piču ona len zneuctila prvú časť z roku 1974 ktorá bola bez pochyby najlepším Texaským masakrom všetkých čias. Ale nie všetky filmu môžu byť dokonalé a tento rozhodne nie. ()

LabySo69 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak pokuď jsem u Leatherface III tvrdil, že to nemá téměř nic společnýho s The Texas Chainsaw Massacre, tak nevim, co říct o týhle absolutní hovadině, která nemá s TCM už naprosto nic společnýho. Z Leatherfacea je nějakej transvestitickej kripl, kterej je sám "šikanovanej" nějakým buranským "šéfem party" v podání hroznýho Matthewa McConaugheye. Všechny postavy se chovaj tak dementně, že by snad mohli zapadnout i mezi politiky :D. Hlavně ten blbec, kterej tam je asi jakože za chytráka a pořád mele nějaký citáty slavnejch osob. Motorovka se ve filmu objeví na konci filmu a ještě ke všemu asi tak na pět minut. A ten katastrofální konec!? To je samo o sobě horor... 90 minut totální hrůzy... Bohužel úplně jiný hrůzy, než by člověk od hororu očekával. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ještě než se na nás vyřítili videoklipové verze "Texaského masakru" vznikl tento velice špatný a nudný remake se začínajícími hvězdami Renée Zellweger a Matthewem McConaugheyem. Snímek postrádá jakékoliv napětí a po celou stopáž si nepřipraví nic zajímavého nebo snad dokonce napínavého. I slabé novodobé remaky jsou o něco zajímavější. ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Videl som aj horšie filmy, ako bol tento. Pravdu povediac, keď som ho videl prvý krát, dosť sa mi páčil. Doteraz som však nepochopil dve veci: 1/Kto bol ten nechutný chlap v limuzíne? 2/Kto bola tá žena na konci v nemocnici? Asi som divný, ale naozaj to nechápem. Myslím, že celý film stojí v podstate na hercoch v hlavných úlohách, ale predovšetkým na výbornom Matthewovi McConaugheyovi, ktorý už vtedy dokázal, že má skvelý potenciál. Škoda, že neskôr nedostal viac takýchto záporných úloh. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak v skutku, tohle se opravdu nepovedlo. Je sice hezké že se tu sešly tak fajn herci, ale prostě je to za 1. těžká nuda bez nápadu a za 2. oproti původním dílů(ano myslím tím i částečně druhý díl) bez atmosféry. Originalita je tu tam a nastupuje čistě spíše komedie. Ty 2* dávám opravdu z těží, Leatherface je úplně blbá ukvičená buznička, a jediný co mě na tomhle filmu aspoň trochu chytlo byl McConaughey, který byl opravdu jedinou světlou částí filmu, ale ani Zellweger sice není špatná ale prostě nemá co předvést. No takže 2*, ale jen tak tak. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Kinoverze snímku byla ochuzena zejména o násilné scény. Úpravami prošel i úvod. Také byla vystřižena scéna, ve které se Jenny (Renée Zellweger) doma připravuje na maturitní ples. (fiLLthe3DD)
  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno