Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

cariada 

všechny recenze uživatele

Další verze Texaského masakru ,ale poněkud prazvláštní. Někdy je to spíš do komedie. Nelogické chování postav je až moc vidět. Místy se z toho stává fraška když si zbylá dívka vezme slovo a všechny tam seřve a docela to ,má úspěch . Hraní si s ovládáním jakési protézy na noze je velice divné. Do toho muži v černém. No slabší horor. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Kim Henkel si měl vybrat, jestli chce natočit komedii nebo horor. Nepodařilo se mu totiž ani jedno. Na komedii je tenhle nepodařený remake či pokračovaní příliš nevtipný, na horor příliš srandovní, což není dobře, protože se divák těžko může rozhodnout, jestli se bude smát nebo bát, takže je zmaten a místo toho, aby sledoval film, neustále přemítá o tom, na co se vlastně dívá. O srovnávání s původním filmem z roku 1974 nemůže být ani řeči, není zde totiž co srovnat. Pokud si chcete užít kombinace komedie s hororem, sáhněte po předpánoprstenovských počinech Petera Jacksona (Bad Taste, Braindead). ()

Reklama

JAn 

všechny recenze uživatele

Kim Henkel se pokusil o návrat do svých rodných vod, ale naneštěstí mu tak nějak došel benzín a jeho pila spíše vrčí, nežli řeže. A právě tímto nedostatkem nejvíc trpí samotný Leatherface, z něhož se vyklubal transexuál (čímž se asi nejvíc přiblížil svému skutečnému předobrazu) a bábovka, na které si všichni jen vybíjí zlost. Z démonického a chladnokrevného zabijáka se tak stává politováníhodný ubožák se smutnýma očima odsunutý do pozadí. Hlavní atrakcí filmu tedy zůstává úchylný Matthew McConaughey, který se své role ujal tak přesvědčivě, že člověk na chvíli zapomene na zprzněného Leatherface. Druhým vábidlem je mladičká Renée Zellweger, která marně uniká ze spárů šílené rodinky a jejího černého humoru. K nelibosti ale přispívá i samotný závěr, kde Henkel z kanibalské rodinky dělá nadnárodní manufakturu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak v skutku, tohle se opravdu nepovedlo. Je sice hezké že se tu sešly tak fajn herci, ale prostě je to za 1. těžká nuda bez nápadu a za 2. oproti původním dílů(ano myslím tím i částečně druhý díl) bez atmosféry. Originalita je tu tam a nastupuje čistě spíše komedie. Ty 2* dávám opravdu z těží, Leatherface je úplně blbá ukvičená buznička, a jediný co mě na tomhle filmu aspoň trochu chytlo byl McConaughey, který byl opravdu jedinou světlou částí filmu, ale ani Zellweger sice není špatná ale prostě nemá co předvést. No takže 2*, ale jen tak tak. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazená parodie na Texaský masakr motorovou pilou, aneb jak to dopadne, když při natáčení všichni sežrali prášky co našli někde na zemi. Renée Zellweger ve své životní roli! Ale vážně, jako horor to může brát jen magor, evidentně je to evidentní komedie. Leatherface byl tady nejlepší ze všech jeho filmů! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo převážně v noci v texaském městě Pflugerville a jeho přilehlém okolí. Dům kanibalů najdeme na adrese Cameron Road č. 16493. Scéna z maturitního plesu se natáčela v prostorách Pflugerville High School. (fiLLthe3DD)
  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)
  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)

Reklama

Reklama