Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Logika v tomto filme nehrala žiadnu veľkú rolu, mala tu len malí štek, nič významného. Spracovanie bolo prinajlepšom tupé, scenár neskonalo nedomyslený, Leatherfacova maska bola strašne trápna ako aj ten chudák, ktorý ho hral. A teraz sa dostávam k hercom, všetci boli amatérsky a aj mladučká R.Zellweger bola veľmi slabá a o M.McConaugheyovi sa da povedať to isté. Vraždy: jeden zlomený väz, prejdenie autom, celkom mimo zaber, napichnutie na hák, to už tu bolo veľakrát a tak o efektnosti vražd tu nemôže byť ani reči. Jediné čo za niečo stalo bola atmosféra lesa, ticho a len hmla aj keď trocha umelá a do toho vyrážali kadejaké zvuky, tak to z atmosférou malo dosť spoločné a len za to dávam 2*, ale zatial najslabší Texaský masaker aký som videl. ()

Knowho 

všechny recenze uživatele

Česky Masakr v Texasu aka Texas chainsaw massacre: Next Generation. Kupodivu, je tenhle díl (Který měl být začátek nové série, ale nevydělal dostatek peněz, proto nevzniklo nikdy přímé pokračování.), castingově asi nejlepší. Moc nemusím Reneé Zellweger, ale tady jsem si ji i docela užil. No a Matthew McConaughey byl prostě boží! Bohužel, příběhově je to hodně slabý odvar série, a chvílemi působí víc jako komedie než horor, což v případě pokud nejste TCHM2 nefunguje... 4,5/10 ()

Reklama

LabySo69 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak pokuď jsem u Leatherface III tvrdil, že to nemá téměř nic společnýho s The Texas Chainsaw Massacre, tak nevim, co říct o týhle absolutní hovadině, která nemá s TCM už naprosto nic společnýho. Z Leatherfacea je nějakej transvestitickej kripl, kterej je sám "šikanovanej" nějakým buranským "šéfem party" v podání hroznýho Matthewa McConaugheye. Všechny postavy se chovaj tak dementně, že by snad mohli zapadnout i mezi politiky :D. Hlavně ten blbec, kterej tam je asi jakože za chytráka a pořád mele nějaký citáty slavnejch osob. Motorovka se ve filmu objeví na konci filmu a ještě ke všemu asi tak na pět minut. A ten katastrofální konec!? To je samo o sobě horor... 90 minut totální hrůzy... Bohužel úplně jiný hrůzy, než by člověk od hororu očekával. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Kdo touží vidět něco ECHT speciálního, tak přímo pro Vás si pan Henkel vycucal z prstu, který byl pravděpodobně hodně hluboko v temnotě tento FILM. Tento "masakr" by se dal jedním slovem nazvat také jako zhanobení. Jak jinak si vysvětlit, že "kožeňák" zde vystupuje jako takové nanicdílo a budižkničemu, že i hajnej vod Trautenberka měl větší koule. V celé famílii se to hemží sympatickými bytostmi, ale proč někdo v zápalu boje napíše do scenáře, že "kožeňáček" zde bude vystupovat jako zženštilý mullet lakující si nehty, který se právě chystá na vystoupení jako transvestita v klubu Modrá ústřice. Tok myšlenek (kokainu) pana Henkela při psaní tohoto díla musel být enormní. Bezesporu nejhorší díl celé série, který neměl nikdy vzniknout. ()

horor2 odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, ale co to kurva bylo? Na VHS psali VAROVÁNÍ: TENTO FILM NENÍ VHODNÝ PRO SLABŠÍ POVAHY! Nebo něco v tom smyslu, tak jsem natěšený valil domů, málem jsem si i rozbil po cestě hubu a nakonec jsem dostal takovou sračku! Po 10-ti letech jsem to viděl znova a opět jsem měl nepříjemnou pachuť. Prý vyšla nějaká PRODLOUŽENÁ verze, tak uvidím, co to bude. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Kinoverze snímku byla ochuzena zejména o násilné scény. Úpravami prošel i úvod. Také byla vystřižena scéna, ve které se Jenny (Renée Zellweger) doma připravuje na maturitní ples. (fiLLthe3DD)
  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)

Reklama

Reklama