Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (703)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Při prvním zhlédnutí jsem se nedokázal naladit na humor snímku, dost se nudil, nakonec ztratil trpělivost a vypl ho. Napodruhé to už bylo o něco málo lepší, ale opravdu ne o moc. O tenhle typ humor, který sází na metání "hlášek" rychlostí blesku, spoustu vulgárních výrazů a 2 chlápky, kteří jsou si navzájem protiklady a pořád se do sebe ze srandy naváží, popravdě řečeno nestojím. Ano, sem tam se najde něco úsměvného (tak 3-4 scény), ale jestli se mám kupříkladu smát při pohledu na hlavního hrdinu, který "omylem" vykonává potřebu na mrtvolu dívky, tak si říkám, že asi nepatřím do cílové skupiny. Jo a btw, ta rádoby sebeironizace, o které se zde někteří zmiňují, fakt nefungovala. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Filmaři při natáčení ucucávali naftu a až příliš dodržovali pitný (alko) režim. I s gigantickou dávkou nadsázky je to nesympatický film. Velmi nesympatický. Škoda, ten film by se mi líbil, kdybych si byl cucnout nafty a dodržoval pitný (alko)režim. Prst-ruka z rakve-pes, co sežral prst --> klobouk dolů, Shane Black si musel fetnout pořádně! ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Shane Black se těžko mohl jen tak spokojit s obyčejným scénářem. Opět se jedná o jakýsi typ Buddy Movie tentokráte ale obsazení vskutku nečekané. Jedním s detektivů je gay a ten druhý vlastně má detektiva jenom hrát. V tomhle filmu normálnosti opravdu nehledejte. Bláznivá jízda, které by ještě trošku akce rozhodně prospěla. On se ten film vážně ale brát ani nedá. Takže vše co bylo uvěřitelné na Posledním skautovi nebo na Smrtonosným zbraních tady je naprosto šílené. 70% ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jo... a já jsem si naivně myslel, že byl Robert Downey v Tropic Thunder vtipnej... ale co předváděl tady ? Už dlouho se mi nestalo, abych u nějakého filmu vyprsk smíchy a znesvětil tak svůj překrásný širokoúhlý monitor :) Val Kilmer nikdy nepatřil mezi mé oblíbence, ale pro roli přihřátého detektiva se opravdu hodí. Tenhle film mi parádně sednul a z poslední doby to byl jednoznačně nejlepší zážitek....95% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela dosti příjemné překvapení, které nám přichystal debutující režisér a zkušený scénarista Shane Black. Film má velmi ironický nádech a nebere se moc vážně, což je dobře. Většina gagů a hlášek jsou taky povedené, i když k závěru opakující se narážky na gaye už jsou trochu trapné. Herecké obsazení je bezchybné. Robert Downey Jr. hraje opravdu stylově a je vidět, že se s ním musí počítat. To samé lze říct i o Valu Kilmerovi, který zde má ovšem narozdíl od Roberta trochu méně prostoru a o jeho postavě se toho moc nedozvíme. No a jako třesnička na dortu zde je také Michell Monaghan, která je opravdu kost a to k tomuto filmu docela stačí. Větší šanci se předvést bude mít doufám v Mission Impossible 3. Celý tento film je jedna velká jízda, ve které Shane Black dokazuje, že je nejen dobrý scénarista, ale také režisér. Jestli chcete vidět pohodovou zábavu, při které se dostatečně odreagujete, tak nemůžu doporučit z poslední doby nic lepšího než tohle. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (32)

  • Robert Downey Jr. se v době natáčení snímku léčil ze závislosti na drogách a alkoholu, proto se Val Kilmer po dobu produkce zřekl alkoholu na důkaz solidarity. (imro)
  • Val Kilmer v rámci prípravy na úlohu Gaya Perryho experimentoval s viacerými spôsobmi rečového prejavu, nosil špeciálne topánky značky Louis Vuitton a používal rôzne druhy lakov na nechty. (sackrebleu)
  • Na začátku filmu se v roli 9letého kouzelníka Harryho objevuje Indio Falconer Downey, syn představitele dospělého Harryho Lockharta (Robert Downey Jr.). Indio byl v době natáčení o něco málo starší než jeho filmová postava. (KarKulA)

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama