Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Melies 

všechny recenze uživatele

7 / 10 Posledný skutočne zábavný diel z teraz už sedemdielnej série je síce len opakovaným mlátením starej slamy, no tá naivná atmosféra, ktorú mám tak strašne rád a ktorá vo mne vyvoláva toľké radostné spomienky na dopoludnia strávené pred televízorom, tam ešte stále je. Nie taká intenzívna, ako by som si prial, ale dosť silná na pekné štyri hviezdičky. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Do třetice Policejní akademie a do třetice stejná šablona - nábor bláznivých nováčků, ještě bláznivější výcvik, úspěšně zakončená akce, která z nich udělá ty pravé policisty a samozřejmě nesmí chybět několik zlých policistů, kteří jim házejí klacky pod nohy. Skvělé gagy jsou střídány slabšími, celkově se však stále jedná o výbornou zábavu, která ale za kvalitou prvního dílu pokulhává. ()

Reklama

no2 

všechny recenze uživatele

7/10 - Spolu s prvním dílem nejlepší díl této série. Tvůrci se po slabší dvojce prostě vrátili k osvědčeným kořenům, děj byl však zpestřen novými "bažanty" v čele s padouchem Zedem. Dobrá oddechovka na nedělní podvečer a zároveň poslední koukatelný díl z této série. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Třetí setkání s oblíbenými hrdiny už nedopadlo tak dobře jako ty předešlé, film už pomalu ale jistě začíná vykrádat předešlé díly, ale přesto to ještě jde. Zed naplno projevil svůj potenciál a stává se z něj plnohodnotný policista. :-) Děj se odehrává kolem souboje dvou policejních akademií o to, která s nich bude existovat i na dále, jednu vede oblíbený Lassard a druhou naopak velmi neoblíbený Mauser. Jak to na konec dopadne? Samozřejmě dobře. V kategorii nejvtipnější scény filmu tentokrát vítězí, Zed a jeho dýchánek se slzným plynem. :-) ()

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

The beginning of the end. Tak tu sa to všetko natrvalo začína. Tento film NEMÁ dej. A to vôbec! Ten paškvil od ktorého sa ten zlepenec nevydarených gagov odvíja nemôžem považovať za dej. I niektoré pornofilmy majú viac deju ako táto trápnosť. Jedna škola sa má rušiť. Inšpekcia príde do obidvoch. TOTO JE CELÝ "DEJ". Na to naväzuje množstvo trápnych gagov, ktoré vôbec nefungujú (megatrápna "paródia" na Psycho). Jeden gag trvá v priemere niečo nad 30 sekúnd a ani trochu nesúvisí s tým čo sa stalo predtým a potom. Steve Guttenberg ide do úzadia a už je tu len niečo ako doplnok, ktorý sa usmieva. Tomuto zlepencovi nepodarených a strašne trápnych (a vôbec nie vtipných) gagov nemôžem dať nič iné ako odpad. Večerné správy majú viac deju a sú vtipnejšie ako toto ... ()

Galerie (51)

Zajímavosti (21)

  • Bubba Smith (Hightower) má strach ze žraloků a byl vyděšen k smrti, když se točila scéna, kde stojí ve vodě a drží člun. (HellFire)
  • Keď ide Hedges (David Huband) do akadémie, spočiatku riadi limuzínu Cadillac, keď však prichádza do akadémie, odrazu je to Lincoln. (beso74)

Reklama

Reklama