Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (503)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pokračování veleúspěšného animáku neztratilo na své kvalitě, eleganci a dokonalosti ani gram a já jsem se opět dost solidně bavil. Příběhem si jsou jednička s dvojkou hodně podobné, co se záchrany kamaráda týče. Moc se mi líbily odkazy na různé jiné skvělé snímky viz Jurský park či Geriho hra. Film je zase doplněn skvělou hudbou, vtipnými hláškami a Rex opět perlil. A dát na konec "nepovedené scény" byl opravdu chytrý tah. Zkrátka pokračování, které je pořád stejně vtipné a skvělé. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Druhý díl hračkové série nejen, že nekazí pověst geniálnímu originálu, ale cituje ho, vzpomíná na něj a jeho myšlenku převádí do nových zákrut a velkolepějších záměrů. Místo do pizzerie a k sousedům se tentokrát podíváme o pořádný kus dál, dočkáme se jednoho upřímného slzopudného momentu a možná přijde i Zurg. Z Pixaru prší nápady a čím jsem starší, tím víc kroutím hlavou nad tím, jak do sebe může všechno zapadnout takhle dokonale. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Dvojka Toy Story (stejně jako její předchůdce i následník) bezpochyby patří mezi (nekorunované) krále filmů pro celou rodinu a rovněž mezi nejlepší animáky, jaké jsem kdy viděl. A vůbec to není jen kvůli výborné a revoluční animaci. Může za to bezvadně fungující vtipný a dojemný příběh, scénář promakaný od A do Z, odkazy na různé filmové klasiky (Jurský park a Star Wars rulez) a hlavně obrovské kouzlo a láska k filmařině, která je cítit z mnoha titulů "made by Pixar". 90 % ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Sice technicky dnes oproti mladším bratříčkům již zaostává, ale stále to nejlepší co Pixar na poli celovečeráků doposavad vyplodil. Což je vzhledem k tuctovosti jedničky velmi příjemné překvapení. Tempo a kadence vtípků zde nezná (a nepozná) hranic. A jako bonus nepovedené scény z natáčení při závěrečných titulkách (obvzlášť Bug´s Life II je výtečný). ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně lepší než první díl, který občas trpěl onou „začátečnickou“ nervozitou a kolísavostí. Druhá část již stojí pevně v kramflecích a servíruje nám jednu parádní scénu za druhou. Už geniální rakeťácký - starwarsovský úvod nás navnadí na nevídaný animovaný zážitek, který skutečně po celou dobu trvání filmu nepoleví. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Pizza auto, ve kterém se Buzz a jeho kamarádi vydávají sledovat Woodyho, jste mohli vidět i v jedničce. (jonyyy)
  • Počas oslavy hrá "surf-rocková" klasika "Wipe Out". (LuiCJ)
  • Celosvětová premiéra proběhla 13. listopadu 1999 v Los Angeles. (Varan)

Reklama

Reklama