Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (504)

Adman 

všechny recenze uživatele

Jojo, je to dobré, ale musím říct že "1"nička byla lepší!!! Asi se mnou mnoho lidí nebude souhlasit, tak aspoň napíšu co mně k tomu vedlo: Tak za 1. k animaci postav a celé grafiky filmu nenám nic, je téměř totožná s prvním dílem. Ale za 2. ten příběh je v "1" rozhodně lepší. Co se týče postav v druhém díle, tak napříkad nechápu proč se najednou vyskytla nějaká hračka co se vydává za Buzzova otce atd. Je zde také příběh poněkud rozmazaný, narozdíl o jedničky kde přesně víme co se děje a má to větší spád... nemůžu si pomoct, ale pro mně je "Toy Story" a vždycky bude lepší než "Toy Story 2". ()

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Jednotka mi prišla minimálne o triedu lepšia. Dvojka už bola dejovo akosi príliš prekombinovaná a veľa fórov mi prišlo skôr trápnych, ako vtipných. Ak však prestanem porovnávať s prvotinou, toy story 2 je v porovnaní s inými animákmi stále veľmi vydarený, najmä animácia je na tú dobu proste perfektná. Takže tie 4* si to predsa len zaslúži. Jo a Joan Cusack, čoby hlas kovbojky mi teda poriadne pílila uši..... ()

Reklama

balba 

všechny recenze uživatele

Výborná digitální pohádka.Příběh hračekje zábavný a dojemný , čemuž velice pomáhají vynikající výkonyherců , kteří hrdinům propůjčili hlasy.Samozřejmě nechybí ani spousta minivtípků, které známe z klasických disneyovek.Toy Story 2 - oceněný Zlatým glóbem.Už se těším na třetí díl , který vyjde v roce 2008. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Toy Story 2 je velká pecka a mě strašně mrzí, že jsem to v době kinoprodukce vynechal. Dvojka pokračuje ve stejném duchu a nepřišlo mi, že by to bylo horší než jednička. Moc jsem se bavil; všechny postavy jsou zábavné, děj příjemně odsejpá, co víc si přát. Snad jen, aby už byla ta čtverka...100% ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Ve filmu se objevuje mnoho nápadů, které byly původně určené pro první díl. Jedná se například o komiks s Buzzem, výprodej hraček nebo Woodyho noční můru. (novoten)
  • Pizza auto, ve kterém se Buzz a jeho kamarádi vydávají sledovat Woodyho, jste mohli vidět i v jedničce. (jonyyy)
  • Hračka tučňáka je narážkou na maskota linuxových operačních systémů, tučňáka Tuxe. (novoten)

Reklama

Reklama