Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Exteriér J. L. se mi stále líbí tak, že to přebije její herecké "kvality", u jejích kolegů a pohříchu i kolegyň se mi nelíbí už vůbec nic a duchaprázdné rozumování nad láskou je prostě nesnesitelné. Je to ale přece jen lepší než "romantika" ryze německé provenience a k tomu je tu ta pohledná Mary..., no tak za 2, ať nežeru. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl poloromantická slaďárna s chybým dějem, které nejde nic nevytknout, resp. pochválit. Zpočátku působí dobře, ale čím déle se díváte, tím více vám připadá jako klišé. Není na něm nic reálného, nic co by stálo za pozornost, tedy kromě výkonů herců, které nebyly nejhorší. Námět tu byl, nápady na vylepšení taky, jen je tvůrci nedokázali dotáhnout do konce. Kdyby tu sem tam zazněly nějaké lepší hlášky nebo vylepšené dialogy, bylo by to fajn. Divák se však po celou dobu nedozví nic závratného, nepobaví se, ani nic dalšího. Nechci psát, že to byl propadák, protože nebyl, ale strašně moc toho tomu filmu chybělo. Tvůrci z nápadu mohli vytřískat daleko víc. Proto film doporučuji-nedoporučuji, ale zvažte sami, jestli mu opravdu ony skoro dvě hodiny chcete věnovat. ()

Reklama

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Celý film, při jeho sledování, jsem si kladl otázku, co vlastně tvůrci svou snahou chtěli komu co říci. Nebo nechtěli říci nic a jen tak si točili? I to je možné. Já jen, že tento romantický příběh nemá nic společného s lidským životem, tak jak ho žijí milióny lidí po celým světě. Vymyslet nějakou zápletku, vsadit do ní dvě známé tváře a tahat je ze scény do scény nemá nic s filmovým uměním společného. Za prvé takových příhod a příběhů tvoří produkční společnosti jak na běžícím pásu a za druhé jsem ochoten takovýto film akceptovat pokud to filmaři mysli vážně a nevedou poctivou práci. A to jsem zde necítil, neviděl a neslyšel. A pak je jedno jak moc se herci před kamerou snaží. ()

SharpChick odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle je opravdu perla... Velice ale opravdu velice (ne)povedená romantická komedie.... přesně takhle to má podle mě vypadat... Úplně nejlepší jsou takový ty rádoby vtipný scény, při kterých se normálnímu člověku chce spíš zvracet než smát.... Zkrátka já být tak "všestranně nadanou" osobností jako Jenn, tak asi vypiju jeden ze svých 45 kondicionérů na vlasy... protože jestli ještě natočí pár takovýhle pokladů, tak tu budete muset přidat za "odpad!" ještě nějakou spešl kategorii pro Jenn.... JENNIFER FOREVER !!!! ()

Vivian 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za hezký očička a prdelku J.Lo., jinak fakt špatný. I jako oddechovka pro ženskej mozek. Tak klišovitej film se jen tak nevidí. Scénář je jak podle notně použitý šablony, člověk v každým okamžiku ví, co bude následovat, z cukerínové romantiky se mu navíc po nedlouhé době začne dělat šoufl... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)
  • Natáčení probíhalo v Golden Gate Parku, v muzeu De Young nebo třeba v kalifornské Akademii věd. (Terva)

Reklama

Reklama