Reklama

Reklama

Pod kontrolou

  • Česko Pod dohledem (více)
Trailer 2

Extrémně nebezpeční masoví vrazi projíždí krajinou a mezi lidmi se šíří strach. Policie je bezradná, dokud maskované vrahy při jedné akci náhodou nezahlédne trojice očitých svědků – starší policista, osmiletá holčička a mladá žena závislá na drogách. Na jejich výslechy pod dohledem kamer jsou povoláni dva speciální agenti FBI. Původně rutinní práce se brzy změní v tajemnou hru, kterou mezi sebou svědci a agenti hrají. Nikdo zde totiž nemluví pravdu. Originální příběh s nečekaným zvratem natočila režisérka Jennifer Lynchová, dcera významného režiséra Davida Lynche. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (157)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pomerne dosť úchylný debut majstrovej vydarenej dcérky, ktorý ale poteší niekoľkými zaujímavo drsnými a zároveň vtipnými scénami. Vedú dvaja cool poliši. Pointa akosi preniká na povrch viac, akoby si režisérka a scenáristka želala, takže sa do rebríčkov najšokujúcejších filmových záverov zrejme nedostane. Bill Pullman nám nepríjemne zostarol a úplne opačným štýlom, ako napr. Sean Connery. No a Julia Ormond "je na agentku FBI príliš sexy". Kto videl vie, čo tým myslím... ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Režisérka Jennifer Lynchová se potatila. Je stejně pošahaná, jako tatínek. I když tenhle snímek není mysteriózní, že nikdo neví, co tím chtěl rejža říci. Já byl zklamaný v tom, že sem čekal, nějaký zvraty, více tajemna a tak. Místo toho nastoupila klasická vyvraždovačka, kde je jasné hned od začátku, kdo tahá za kratší konec. Žádná kriminálka, ale zbytečná řezničina. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Tento snímek není tak starý. Teď už nikoho neohromí. Je dobře zahraný, s nečekaným zakončením, s dobrou atmosférou, nenudí, ale je jeden z mnoha. Takže vlastně standard, jak má vypadat kvalitní snímek - thriller. Nejdříve sem na ty psychopaty tipoval ty dva poldy. Co vyváděli, to bylo absolutně nemožný. Ale ti agenti je přebyli hned dvakrát. Za nečekaný tip hvězda navíc. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl asi před dvanácti lety a absolutně jsem si ho nepamatoval. Ani obraz, ani zvuk. Dnešní repríza tak pro mě byla vlastně novou premiérou a jsem si jistý, že teď už si snímek zapamatuji. Kromě toho, jak mi vadilo, že tvůrci různými náznaky odkryli karty příliš brzy, mě celá záležitost až překvapivě bavila a taťka může být na dceru hrdý. Příběh, tvořený kombinací vyprávění tří očitých svědků a dějovou linií, která ukazuje skutečný sled událostí, na mě fungoval výborně, a přestože byli Bill Pullman a Julia Ormond o parník lepší než zbytek herecké sestavy, nemůžu říct, že by mě nějaký herecký výkon zklamal. Nejpřekvapivějším zjištěním pro mě byl fakt, že přes všechno to explicitní násilí a psychopatické výlevy natočila Jennifer Lynch vlastně film o lásce a v žánru filmu tak chybí slovo "romantický". / Poučení: Nepřekračuj povolenou rychlost. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Několik svědků brutální vraždy je vyslýcháno agenty FBI na jedné zapadlé policejní stanici. A krimi s pořádnou dávkou napětí může začít. Za výpověďmi se mohou skrývat lži i pravda, podvod nebo poctivost a díky skvělým hereckým výkonům nebudete vědět, která bije. A schválně, jestli přijdete na to, kdo je vrah? :-) Mně to trvalo až do posledních chvil před odhalením a musím uznat, že vyústění děje se opravdu povedlo. Napětí až do konce! Zajímavosti: Vrahem je...přece vám nebudu kazit radost? :-) 75% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Píseň "Speed Roaster", která zní při závěrečných titulcích, zpívá režisérčin otec David Lynch. (skudiblik)
  • Snímek získal cenu pro nejlepší film na Sitges - Catalonian International Film Festival 2008. (klo11bouk)
  • Jennifer Lynch za tento film, jako první žena, získala ocenění "Nejlepší režisér" na New York City Horror Festival a Ryan Simpkins získala ocenění "Nejlepší herečka". (TomikZlesa)

Reklama

Reklama