Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevýrazný mámin mazánek Bobby Boucher vyrostl na farmě a nikdy neměl žádné větší ambice, nikdy nechodil do školy, učila ho doma jeho úzkostlivá matka. Jeho jediný kontakt s okolním světem je práce vodonoše pro univerzitní fotbalový tým. Hráči si z něj neustále dělají legraci a trenér mu nedovolí se bránit. Bobby je záhy donucen najít si nové místo u nejhoršího univerzitního týmu v celé Louisianě. Místní trenér to nemá v hlavě úplně v pořádku, ale na talenty má nos. Odhalí v mírném nosiči vody skvělého fotbalového hráče. Bobby konečně uvolní svůj léta zadržovaný vztek a díky tomu se stane nejlepším blokařem týmu. A tak se bývalý vodonoš učí hrát fotbal a stane se studentem univerzity, ovšem jeho maminka se o tom nesmí nic dozvědět... (TV Nova)

(více)

Recenze (144)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se podívat na několik starších filmů s Adamem Sandlerem a musím konstatovat, že povětšinou se teda pasuje do rolí na pohled velkých ňoumů a ne jinak je to i zde. Je nutno ale taky napsat, že má na takovéto role opravdu talent. Osobně jsem se v té smršti bláznivých scén skvěle bavil. Líbilo se mi, jak Bobby vždy dokázal protihráčům pořádně naložit. Rovněž potěší i role Bobbyho matky, jež za vším vidí ďábla a neostýchá se na večeři připravit třeba ještěrku či hada. ()

Gore odpad!

všechny recenze uživatele

Shit no. 1. Debilní slátanina a nejhorší sandlerovka. Proti tomuhle je Zohan mistrovský dílo. Když řeknu kterýmukoliv člověku na ulici ať mi předvede retarda, bude dělat to, co Sandler v tomhle filmu. Jenže já ho hned nebudu angažovat do filmu a říkat mu, aby si hrál na retarda hodinu a půl. Hnus. Některý filmy bych prostě zakázal. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Keď zoženiete do jedného filmu toľko debilných ksichtov (Sandler, Schneider, Winkler, Howard), nemôže z toho vzísť nič iné, len debilná komédia. Neviem, či to mal byť pokus o druhého Forresta Gumpa, ale príbeh je tuctový, humor nulový a trápnych momentov do bludu. Sandler mal na lepšie filmy, viackrát to dokázal, neviem, prečo sa zhovaďoval v týchto sračkách. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ani tohle nebude nejlepší Sandlerův film. Nelíbí se mi, jak se zde až moc pitvoří. On to umí, ale nějak mi to k jeho filmům prostě nesedí, alespoň ne v takové míře. Mám ho raději normálního s pitvořením jen sem tam. Jinak je film místy zábavný, i když ne ani tak ze strany Sandlera, především je ale celkem jednoduchý a přímočarý. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Americký sen po sandlerovsku. Zvolil si atraktivní prostředí amerického fotbalu, udělal ze sebe otloukánka a pitomce, na kterého jsme u něj zvyklí, a znovu se nás snažil přesvědčit, že s dobrým srdcem to dotáhneme daleko. Určitě to není o popadání se za břicho, rozhodně se ale na druhou stranu divák nenudí. V týmu má navíc Sandler oscarovou Kathy Bates a několik sympatických karikatur, které do téhle buranské šaškárny solidně zapadají. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Ve dvou scénách se ve filmu objevuje bývalý kouč NFL Jimmy Johnson, který se v roce 2010 účastnil 21. řady americké reality show Survivor. Ve filmu ho jeden z fanoušků sedící za ním oslovuje jménem Jimmy. (MMR)

Reklama

Reklama