Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (629)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Velice inteligentní a současný trend chytrých a vychytaných komedií skvěle vystihující Hitch je zábavná jednohubka na sobotní večer, ve které se skvěle doplňují vynikající Smith a pohledná Eva Mendes. Nelze očekávat přílišnou hloubku, či snad vypointovaný opus, nicméně o zábavu je bohatě postaráno. Především díky několika velmi kvalitním a nenásilně naroubovaným gagům, které stojí za to. Škoda závěrečného klišoidního doznání, které trochu bortí celý koncept inteligentního a "realistického" nádechu. Nicméně jinak to dopadnout ani nemohlo. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

No páni! Tak tento snímek mě velice mile překvapil. Po celou dobu jsem jej sledoval s patřičným zaujetím. Jde o opravdu zdařilou romantickou komedii, která mi připomínala Crazy Stupid Love a Po čem ženy touží. Will Smith byl ve své roli vskutku přesvědčivý a vynikající, ale podobně se mi líbili i jeho herečtí kolegové a kolegyně. Řada scén dokázala pobavit, ale také seriózně zaujmout, tudíž nemám problém s plným hodnocením. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Will Smith dokazuje svou extra třídu i v romantické komedii, která na první pohled vypadá podivně, ale vyklube se z ní velké překvapení, plné příjemných vtípků, postav a hereckých výkonů. Ať si říká, kdo chce, co chce, tak Smith válí na plné čáře a každý muž mu určitě závidí Evu Mandes ( i přes její "výstřelky":)). Kevin James jako právník, který se zamiloval do velké hvězdy využije služeb Smithe, který mu radí, jak získat srdce své vyvolené (neplést s přespáním v její posteli). Andy Tennant natočil příjemnou a rychle ubíhající komedii, v které je dost především kvalitních vtipů a velmi málo trapných. To se v dnešních komediích nevidí příliš často a proto jedno velké díky. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Hitch je romantickou komedií "s myšlenkou", stejná třída jako Po Čem Ženy Touží, kterýžto snímek měl ovšem působit tak nějak elegantněji a decentněji (a obdivovat Helen Hunt;)). Hlavní hrdinové Hitche jsou tak o deset let mladší, nicméně jsou stejně úžasní a bohatí a také se motají v poněkud vyšších kruzích - ale holt působí jako pachatelé věkem blízcí a jsou "akčnější", viz vysílačky, vodní skútry atpd. Vlastně celý film je o namlouvacích manévrech, o snaze zaujmout, a možná budu za skeptika a cynika, jenž ztratil víru, ale myslím si, že to celé dost idealizuje. A proč ne, tenhle žánr na tom stojí, a kdyby měl každý kus vypadnuvší z filmařských dílen takhle povedený scénář a výzor a jiskru, byl by to důvod k hodně velké spokojenosti. A ještě něco zajišťuje Hitchovi plusové body - je to naprosto úžasná a úchvatná Eva Mendes, kterou si snad každý člen štábu předsevzal učinit nezapomenutelnou. V každém předvedeném modelu je zkrátka k nakousnutí. Něco podobného bylo k vidění v případě Salmy Hayek v zlodějské romanci Before Sunset, ale tam šlo o karibskou pohodu a ne o to, co při troše štěstí a dámského vkusu můžete potkat v ulicích, což činí Evíka o kousek zajímavějším;) No, dost jsme si zaslintali a je čas říct si něco o té "myšlence" - kleopatra to trefila naprost přesně - existence zaručených mechanismů není jednoznačná. Ale co si budou obě strany nalhávat? V Hitchových slovech je skryto nebo na na odiv vystaveno mnoho pravdy:) Je třeba mít se trochu k světu a starat se o sebe, neboť při prvotním pokusu o seznámení se osobnost a jiné klady bohužel moc neprojeví a často je to právě o té jedné šanci. A když není, potom je tu ještě jeden problém - když už se žena rozhodne, že se na to nemůže dívat a udělá ten rozhodný (první) krok, dost často narazí na nechápavost druhé strany, která má stejně často hrozivé rozměry:) Ale když se sejdou všechny ty nepravděpodobné okolnosti a ono to vyjde...však to znáte. Život nemá scénář a leckdy je to komedie, a tahleta fraška jménem komentář naštěstí dospěla k závěru. Pro Hitche čistých a velmi dobře pobavených 80%. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Hitch je romantickou komedii pro muže! I když se to nezdá, tak i akčním typům by e to mohlo líbit, občas budou přivírat oči a zacpávat uši, ale přesto si ji užijí. Will Smith v roli doktora lásky je bezkonkurenční, a to jsem se toho bál, že to nezvládne. Nejlepší je jeho odtažení dívky od skupinky mladíků ala "dvě Corony " :-) Do půlky filmu to šlape hodně dobře, Albert se snaží zaujmout a Hitch taky začíná s novým vztahem, ale potom co Eva Mendes podlehne, sklouzává to do obyčejnosti a průměrnosti. Závěr patetický, ale na chvíli už jsem si myslel, snad i doufal, že odjede s někým jiným. ____ My, Češi taky jednoho Hitche máme, Qarka :-) ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Pracovní název snímku byl "The Last First Kiss". (imro)
  • Filmu sa nakrúcal vo viacerých lokalitách – Morningside Heights, Manhattan, Columbia University, Ellis Island, Wall Street Bull a v Cove Marina. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama