Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V louisianských močálech je objeveno zmasakrované tělo, a protože není první, je zmatené policii vyslán na pomoc soudní lékař Sam Rivers a bioložka Mary Callahanová. Rybář Elmer je zavede do osady tvořené obytnými čluny a domy na kůlech, obývané pestrou směsicí lidí. Sam tam vyrůstal, a tak se tu na rozdíl od Mary cítí jako doma. Od Glorie, manželky jedné z obětí, se dozví, že vše začalo před několika měsíci, kdy v jednom z mělkých úseků ztroskotala loď. Elmer jim místo nehody ukáže. Zatímco Sam s Mary prozkoumávají trosky, je napaden něčím děsivým, co se ukrývalo pod hladinou. Při pokusu o útěk nevědomky zapnou naváděcí signál, který je zachycen asijským majitelem lodi, jenž okamžitě na místo vyšle profesionálního lovce s dobře vyzbrojeným týmem. Téhož večera tajemný rybí netvor znovu zaútočí... (TV Nova)

(více)

Recenze (136)

hribisko 

všechny recenze uživatele

Rybiška je spapala. Ale kdeže rybiška, zasraná rybobluda! Velice příjemné překvapení, on totiž ten český název "predátor z hlubin" sám o sobě zadělává na pěknou kupu hoven. Ale "frankenfish", to je jiné kafíčko. Zní to tak nějak zábavně. A světe div se, ono to zábavné je. A taky to pěkně odsýpá a postavy svižně chcípají. A vůbec, celé to tak nějak hřeje u srdce. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Když se něco jmenuje Frankenfish, je jasné, co od toho čekat - a hlavně to nebrat vůbec vážně. Pak to může být parádní jízda s lesbickou Chinou Chowovou v čele, kolem níž sekundují nádherně šablonovité figurky plus maniak pojídající pečená srdce. Do toho sem tam ukousnutá hlava, ryba co vás sežere i na souši a naprostej údiv, proč by proboha někdo měl žít v minivesnici na hausbótech kdesi hluboko v močálech... Ale film má i zápory. Tím hlavním jsou debilní dialogy, ale skutečně tak moc, že i když si člověk říká, že to snad byl tvůrčí záměr, jsou až příliš hloupé. Skript asi taky nefungoval jak měl, když postava má v jedné scéně triko, vzápětí plavky a za okamžik zase triko, a to celou dobu jen jede na lodi. Být to trochu propracovanější, mohl z toho být kult, takhle je to jen nádherně ujetá ptákovina. PS: kdo by nechtěl vidět, jak se China Chowová v přímým záběru pozvrací do vody? :-) ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak poster filmu naznačoval, že sa jedna o krokodíla a nie o prerostlú Latimériu divnú. Trikovo sa nemá čim chváliť a herecké prejavy boli otrasne, ale aspoň krvi tu bolo dostatok a ten opojený jedinec dostal o čo si koledoval celú dobu, len škoda, že to bolo príliš neskoro. Len musim dodať, že je to poväčšine tak hnusné, že je to aj tým aj zábavné. Ale chválim super zvolene miesto, lebo nešťastnici nemajú moc na výber a tak rybky majú celkom ľahkú korisť. Silné 2*. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Klasický "monster" horror, který se na můj vkus bral příliš vážně - nebo měla vtipně působit ta béčkovost až céčkovost. Přiznávám, když se mi po 25 minutách začaly klížit oči, neviděla jsem jediný důvod, proč se s tím snažit bojovat a pokojně jsem usnula. Po půl hodině jsem na pár minut rozlepila víčka, opět se nezdálo, že bych o něco přicházela... Krev ve vodě, nepovedená rybopříšera, nesympatické charaktery, nuda. Podobných snímků už jsem zhlédla desítky a v letech mojí dospělosti už jen málokterý dokázal zabavit. Hvězdičku přidávám za nepatrnou možnost, že jsem třeba prospala něco zajímavého. EDIT: Dokoukala jsem zbytek a mám škubání tu hvězdičku ubrat, je to blbější než stádo myší! Rybokrokodýl srandovní, postavy = vemena, některé scény těžce mimo realitu - kupříkladu ta černoška, co vybuchne s domkem, letí 50 metrů (jen ona, trosky ne) a nemá ani škrábnutí, ani popáleninu, fuckt superwoman! 35% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ani bych nečekal, že dám 4* filmu o přerostlých/zmutovaných/geneticky upravených apod. zvířatech. Jakýsi úsudek jsem si udělal ještě před shlédnutím čistě jen podle názvu (jak českého tak původního), jenže ejhle omyl. On mě ten film bavil!!!! Možná by si autoři podobných snímků (Chobotnice, Anakonda, Pavoučí teror apod.) měli tohle pouštět jako studijní látku a vzít si z toho jedno základní poučení - jen známí herci a herečky dobrej film neudělají. Tady nehraje nikdo známej (asi jen jeden ksicht jsem viděl už jinde) a funguje to i tak. Dobře zpracovanej a zařízenej vlak, kterej když se rozjede, pořád zrychluje a už se nezastaví. Ani ty počítačové triky moc nevadí, krev (a nahatej rasta :-))) to všechno vynahradí a zakryje. A i jednotlivé rybí chody jsou docela zajímavé, stejně jako jejich vlastní skony. Naprosto vychytanou smrtí zemře ta bioložka (nebo co to je), tu jedinou nesejmou ryby, ale i tak to stojí za to. ()

Galerie (11)

Související novinky

Souboj akčních velikánů

Souboj akčních velikánů

11.01.2008

Tak tohle je stoprocentní kachna, a i kdyby náhodou ne, sotva se někdy podobný projekt dočká realizace. Zní to však natolik zábavně, že se s vámi o tu představu musíme podělit. Co napsat na úvod?… (více)

Reklama

Reklama