Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe Scheffer je rozvedený otec, který se sám stará o dceru. V kanceláři marně čeká na povýšení, je přepracovaný a nedoceněný. Vše vyvrcholí na služebním parkovišti, kde mu mladší kolega zabere místo. Když se Joe ozve, tak ho zbije před zraky vlastní dcery, která sedí v autě. Joe se rozhodne, že musí radikálně změnit svůj život. Nejlepší začátek bude, když se naučí prát a vrátí kolegovi jeho úder. Proto začne trénovat bojová umění u veselého a bláznivého profesora. Chce dát svalnatému kolegovi, kterého se všichni bojí, pořádnou nakládačku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

honajz 

všechny recenze uživatele

Tim Allen – malý přehlížený úředník, výrobce dobrých reklamních videoprezentací, podceňovaný, v rozvodovémm řízení. Jim Belushi jako učitel bojových umění vypadá jak Seagal. DVD: komentář režiséra a producenta, trailer, 4 vystřižené scény (možno s komentářem), choreografie bojových scén – bez CZ titulků  Film 3/4, Bonusy 3/4, Zvuk 3/4, Obraz 3/4 ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Většinou Allena moc nemusím a i tady mi byl ze začátku jako ufňukaný zapomenutý trouba protivný, nicméně po vzestupu jeho popularity se z toho stala dobrá odpočinková komedie a i Allen, který to málokdy dokáže, mě kolikrát rozesmál. Neměl ovšem na vynikajícího Jamese Belushiho. Možná za jiných okolností bych tomu čtyři nedal, ale díky mé dnešní náladě a celkově novým začátkům čtyři dám s tím, že mám v telefonu upomínku na opětovné shlédnutí příští rok. Tak uvidíme! ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Dokonale sterilní ryzí hollywoodský produkt coby mravoučná pohádka o tom, že dobrý nakonec neoplácí zlé zlým, určená snad ponejvíce zakomplexovaným taťkům z takzvané střední třídy pro dodání čehosi, čemu lze v sobotu odpoledne u televizní obrazovky říct sebevědomí. Místy otravné, místy otravně zábavné, místy zábavné, vcelku však jen taková ta uslintaná nuda plná emotivních grimas a pseudopostojů, přemoudřelé dcerušky, chápavých krásných žen a jednoho herce rádobykomika, shodou okolností taky s příjmením Allen. Prostě jen další popkornové snadno zapomenutelné vymydlené klišoidní happyendové nic. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Dobrý snímek,který mě zaujal.Dávám 3 hvězdy.Tim Allen je zde dobrý.Komedie to je pěkná.Vracím se k ní rád.Mám rád filmy Tima Allena.Tato komedie je docela zábavná.Tim Allen zde hraje otce od rodiny a má zde dceru a pracuje zde v jisté firmě a dostane zde "nabančíno" před svojí dcerou od svého kolegy.Proto později cvičí bojová umění a mistr v karate(James Belushi)mu zde pomáhá,aby uměl karate a mohl se pomstít onomu kolegovi z práce.Tomuto snímku dávám 60 procent. ()

peproch 

všechny recenze uživatele

Příjemná jednoduchá komedie o trápení sice pracovitého ale spíše ustrašeného muže, který i za pomoci lekcí bojových umění a setkání s kouzelnou šikovnou třicetiletou manažerkou překoně nejen svůj strach a povědomí nedostatečnosti, ale i potřebu se pomstít, aby si něco dokázal. Bavte se a nezlobte se na jednoduchost, klidně se koukejte s dětma. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Rolu Joe Scheffera (Tim Allen) mál stvárniť Jim Carrey, no odmietol ju, pretože sa venoval filmu Majestic (2001). (ShortyIC)

Reklama

Reklama