Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (244)

Andersis 

všechny recenze uživatele

Naprosto špatně nasnímané a kreténsky urychlené akční scény s nonstry. Pokroucené lidské těla by působili slíp kdyby se nehýbali rychlosti stíhačky. Gore mohlo být dobré, ale opět je to špatné nasnímané. Dabing je naprosto idiotský, ale nevím proč, líbilo se mi to. Njn hold 7 zlatavých Plzní dělá svoje. ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý horor. Efekty nie sú nič extra, vidieť, že ide o nízko-rozpočtový film. To však vôbec nevadí, lebo atmosféra filmu je brutálna... vžil som sa do deja a vychutnával som si každú scénu. Niektoré scény sú dosť úbohé a pripadali mi fakt vtipné.. napr. pobehujúca ruka ako v rodine Addamsovcov. No aj tak je to dobrý film, škoda, že neocenený. Hodnotenie pod 3* si nezaslúži. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná jednohubka o obléhání jedné benzínky nezbednými parazity. Právě vyobrazení potvor mi přišlo na celém filmu asi nejlepší a dokonce, světe div se, ty bůhvíodkud mrchy působily i celkem originálně. Bohužel, jak už to tak v nízkorozpočťácích bývá, nahradila chybějící prachy poskakující kamera, ale tady se to dalo ve zdraví přežít. Co se ovšem nedá přetrpět je český dabing, před kterým všechny varuji. Patří k jedněm z nejhorších. 60% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

A pak že se "dneska" netočí dobré horrory a nemusí to být ani filmy profláklých filmařů, s profláklými herci a áčkovými zápletkami. Tohle je zákeřný útok zezadu. Skoro doslova. V jisté míře zajímavá zápletka, pozoruhodné monstrum, dobře napsané a odehrané postavy (ten brýlatý študentík byl skvělý a jeho postava měla i dobrý vývoj). Hodně se mi líbilo to skryté poselství, že každý, ať už mámk něčemu předpoklady, nebo naopak nemá, nakonec má své místo v kolektivu/společnosti a každý je k něčemu dobrý. Kupodivu mi překvapivě ani nijak nevadil ten rychlý střih při vypjatých situacích, zvláště ve spojení s monstrem, protože jsem to bral jako jakousi jeho součást, přívlastek jeho pohybu/akce/projevu. Má to skoro všechno, co má dobrý horror mít a to i přesto, že to operuje s již profláklými postupy. Navzdory jim dokázal Wilkins ukázat, že i s tím se dá udělat dobrý film. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Bez začátku, bez konce - pár hodin na benzince v 82 minutách. Všecko začla liška s trochu natuněnou vzteklinou, ovšem pozor, se vzteklinou, kterou nevyléčí ani sádra, natož injekce do báchoru! Naprosto originální a nabušenej "záporák", kterej sundá všeho všudy 3-4 lidi.... ale jak.... :) Na tomto je jasně vidět, jak je důležitý mít v takovým filmu kvalitního, nečitelného a respektuhodného záporáka, protože podle toho se potom můžou chovat jednotlivé postavy a ve výsledku na tom celý film stojí. Srovnejte napřiklad s ATM - podobná situace, ale pouze zdánlivě stejně silnej záporák. Na tuto stopáž 4* a příjemné překvapení. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Fangoria Chainsaw udělila Justinu Raleighovi a Ozzymu Alverazovi cenu Motorová pila za nejlepší make-up. (Terva)
  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)

Reklama

Reklama