Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Béčko jak má být - nekomplikovaný přímočarý děj, skvělá zápletka s bodlinatým parazitickým mutantem neznámého původu kombinovaná s únosem dvou měšťáků dvěma nevypočitatelnými white trash magory, vcelku schopné a uvěřitelné herecké osazenstvo, tedy potenciální minimálně čtyřhvězda, ale... Ale kamera a střih. Musím to snad nějak podrobněji vysvětlovat? Prostě další režisérský nýmand, který z nedostatku ne snad financí jako spíš fantazie a tvůrčí invence vyrábí trikové scény hystericky skákající kamerou a frenetickým střihem. K zblití. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Kurňa! To mohlo býti i na 4 či 5. Do háje! Koncepce samotné ´´příšerky´´ je dosti dobrá a scény typu, nakažená pneumatika ze které vyrůstají ony bodliny, patří k vrcholům. Pár scén, skoro jak z The Věc nebo tak. A ani ti herci nebyli nějak moc špatní. Ten debilní střih (roztřesená kamera nebyla ještě to nejhorší) všechno akorát pos.... Jo, všickni tady nadávají právem. Potenciál velký (dle mého) a protože jsem přece jen něco viděl a za celkový zážiteček dávám plné 3 (i za ten úvod. Ten byl klasický a mě se dosti líbil, dokud to samoz. nezkurvil střihač) a zuřím u toho, že nemohu dáti více. Někomu ze štábu bych s chutí nakopal. Fakt že jo. A ten otevřený konec si pane rež. a ty kreténe, co jsi to stříhal, strčte někam. Udělejte remake se střihačem a rež. kteří mají funkční obě hemisféry. Děkuji. P.s. ne, nejedná se vskutku o solovku obří krysy z Ninja Želv, haha. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jak se to říká? Když přistoupíte na hru, budete se bavit. Jasně, žádná originální bomba, minimálně Carpenterova Věc ( stále se modlím, aby nevznikl její několikráte avizovaný remake) vás napadne určitě. Ale dobře se na to kouká a než se otočíte, je konec. Alespoň já se nenudil. A určitě je dobře, že tvůrci nevsadili výhradně na počítačové efekty, protože ty v levných filmech vypadají ještě levněji, tedy naprosto blbě a trapně..... Chvílemi až polodokumentární styl přidává filmu na syrovosti a opravdovosti. A gejzíry krve vypadají též věrohodně. Kdo ví, třeba nakonec ani o žádné triky nešlo. U těhle filmů nikdy nevíte, co je doopravdy a co jen jako.... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Bez začátku, bez konce - pár hodin na benzince v 82 minutách. Všecko začla liška s trochu natuněnou vzteklinou, ovšem pozor, se vzteklinou, kterou nevyléčí ani sádra, natož injekce do báchoru! Naprosto originální a nabušenej "záporák", kterej sundá všeho všudy 3-4 lidi.... ale jak.... :) Na tomto je jasně vidět, jak je důležitý mít v takovým filmu kvalitního, nečitelného a respektuhodného záporáka, protože podle toho se potom můžou chovat jednotlivé postavy a ve výsledku na tom celý film stojí. Srovnejte napřiklad s ATM - podobná situace, ale pouze zdánlivě stejně silnej záporák. Na tuto stopáž 4* a příjemné překvapení. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hned začátek napoví, že tenhle nízkorozpočťák si bude pomáhat chaotickým střihem. No a když jsem viděl ústřední pár, tak jsem věděl, že je zle. Dvě vemena, kteří si nejsou schopni rozdělat stan si vyrazí do přírody. Kvůli své nulové manuální zručnosti jsou nuceni k odjezdu do motelu. Jenže po cestě narazí na druhý ( záporný ) pár. A z kladného páru jsou najednou rukojmí. Jenže to pravý zlo na oba páry teprve čeká. Film sice obsahuje trochu té chaotické ( díky střihu ) akce, krve a napětí, ale taky otřesný herecký výkony. Navíc vše kazí naprosto dementní kamera. Místy mi navíc film připadal jako hodně špatná komedie. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)
  • Fangoria Chainsaw udělila Justinu Raleighovi a Ozzymu Alverazovi cenu Motorová pila za nejlepší make-up. (Terva)
  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno