Reklama

Reklama

Osamělý vlk McQuade

  • Česko Vlk Samotář (více)
Trailer

Chuck Norris v roli texaského šerifa pátrá po ukradených zbraních. J. J. McQuade (Chuck Norris) je texaský muž zákona a drsný chlapík. Dohlíží na dodržování zákona, ale uplatňuje právo příliš svérázným způsobem, což mu přináší pouze nepříjemnosti z řad úředníků. Je mu proto k ruce přidělen nováček Kay (Robert Beltran) , který mu má pomáhat s případem únosu nákladních aut se zbraněmi. Když společně objeví místo úkrytu, jsou zajati bandity a zasypáni i s autem hluboko pod zemí. Šance na vyproštění, je minimální... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Po teleshopingovej reklame je toto najlepší herecký výkon Chucka Norrisa aký som videl :) Ako hodnotiť TOTO a nebyť ironický?! Chuck Norris je taaak smiešny (to sa nedá ani opísať, ani priblížiť!), scenár akoby napísala nejaká opica za jeden deň (aj keď romantické scény ma skoro rozplakali od dojatia!!!:)... Toto zetko je jeden veľký orgazmus pre priaznivcov akčných sračiek... Objektívne MEGAODPAD, ale každopádne je to brutálna sranda!!! ()

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 Jelikoz jsem nikdy nemel video, obesla me manie VHS kazet s dubingem jedne osoby a la "Rambo vzdé sa. Nemáš žádnó šancu!" Na tento skvost jsem okrajove narazil diky slovenske televizi a prestoze jsem stacil poprepinat jeste na jine programy, prekvapive jsem videl zrejme i ty dve zlomove sceny - vyjezd auta z pisku, souboj v karovanem svetriku. Ty wole japonec! Spaste dusi nebo vam Tarantino natrhne prdel... ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Z Chuckovy filmografie první větší film a sakra dobrej. Tuším, že jsem jej snad nikdy neviděl, ale je to paráda. Chuck poprvé se svým plnovousem konečně nestojí proti nějakým nýmandům, ale proti po zuby ozbrojené bandě pašeráků zbraní, vedené klasikem Davidem Carradinem a také konečně nespoléhá jen na karate. Pistole, upilované brokovnice, uzi, teréňák a samozřejmě taky pivo a neskutečně bordel :-) K tomu prima westernová hudba a atmosféra, smutná smrt pár kladných postavy a perfektní akce završená čistkou základny záporáka a soubojem Norris vs. Carradine. Co chtít více. PS: Ve vedlejší roli Robert Beltran alias Chakotay ze Star Trek: Voyager. EDIT 2024: Hudební skladatel si hraje na Morriconeho, režisér na Leoneho, úvod a některé scény vypadají jak z spaghetti westernu. Do toho buranská atmosféra a pár vtipů. V jádru policajtská kriminálka se starým veteránem, mladým parťákem, otravným kapitánem a FBI. A také se smrtelně nebezpečnými pašeráky zbraní, kteří nečekají na dopadení, ale likvidují hrdinovi jednu důležitou postavu za druhou. I Chuck, zarostlý, špinavý, zmlácený, pohřbený je tu nejcivilnější jak to jen šlo. A komando akce v závěru a karate souboj se zlým Kwai-Chang Cainem. Je to zázrak, ale ten mišmaš funguje i po letech na 4*. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Chcete říct tajemství? McQuade je vlastně hard-core Walker - Texas Ranger. Tedy nic pro děti a dokonce tam dostane i na budku (takže to není tak úplně klasický "Chuck Norris"). Díky přítomnosti Davida Carradina a Barbary Carrery to není jen "one man show" a u mě patří mezi klasiku a to lepší co jsem s Chuckem viděl. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Podle filmu jsou v Texasu cca dvě malé ruční zbraně na osobu a jedna rychlopalná. Díky tomu jsou místní muži fakt chlapáci. Ale mají jeden problém - žije zde v zahnojeném doupěti ranger McQuade (Chuck Norris). Ten je díky pivu chlapák ze všech největší (dojde i na legrační scénu "my is bigger -- my is loaded"). Nedá se nic dělat, musejí si nakrást ještě víc zbraní. Chuck tomu nebude přihlížet, protože ho přišla domů odhnojit kočka hlavního padoucha, zamordovali mu pejska a nějaké lidi a tak. Narozdíl od spousty lidí si myslím, že v Norrisovi něco z herce fakt je... a Carradine jako padouch moc prima. Varování: pokud nevydýcháváte účesy z osmdesátých, budete to mít těžké. ()

Galerie (165)

Zajímavosti (8)

  • Film dostal pôvodne rating R, no po odvolaní sa nakoniec v kinách premietal s ratingom PG, ktorý bol v roku 1983 ekvivalentom dnešného ratingu PG-13. A to aj napriek tomu, že obsahuje priveľa násilia a hrubých výrazov. (m.a.t.o.)
  • Chuck Norris a David Carradine trvali na tom, že záverečnú bojovú scénu zvládnu aj bez záskoku dablérov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama