Reklama

Reklama

Osamělý vlk McQuade

  • Česko Vlk Samotář (více)
Trailer

Chuck Norris v roli texaského šerifa pátrá po ukradených zbraních. J. J. McQuade (Chuck Norris) je texaský muž zákona a drsný chlapík. Dohlíží na dodržování zákona, ale uplatňuje právo příliš svérázným způsobem, což mu přináší pouze nepříjemnosti z řad úředníků. Je mu proto k ruce přidělen nováček Kay (Robert Beltran) , který mu má pomáhat s případem únosu nákladních aut se zbraněmi. Když společně objeví místo úkrytu, jsou zajati bandity a zasypáni i s autem hluboko pod zemí. Šance na vyproštění, je minimální... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

curunir 

všechny recenze uživatele

,,TÍ NAJLEPŠÍ MAJÚ VŽDY ŠTÝL." __ Povedal by som, že tento film patrí k VHS-kovej klasike. Keď som bol malý mali sme ho dokonca nahratý, no časom ho niekto vymazal ale ostala mi aspoň pamiatka v podobe veľmi štýlového originálneho obalu. Film sa mi teda podarilo vidieť až teraz, nie je síce mojím šálkom kávy ale Chucka nemám veľmi napozeraného a tak som túto klasiku uvítal. Ďalej sa mi slová hľadajú len veľmi ťažko. S McQuadom si skrátko nikto nemôže zahrávať pridlho, film tak občasne pôsobí skôr parodicky (okrem toho ,,vztania z mŕtvych" s autom ma napr. pobavilo ako sa uhínal guľkám, ale celkovo aj jeho kovbojský štýl) a myslím, že práve niekto tu sa mohli začať rodiť tie slávne vtipy. I tak sa mi však zdajú byť 3* celkom zaslúžené a hádam ani samotní tvorcovia to nemysleli až tak vážne. A nechcem sa hrať na žiadneho veľkého znalca soundtrackov, ale myslím, že Morricone by dobre vedel koho tá hudba vykráda. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli to bylo v tomto filmu, a něco mi říká, že ano, ale jediný husarský kousek Cucka Ňourise je ten, jak se vyhrabe s autem z 3 m hluboký díry, kam ho padouch zakope. To jsem si tenkrát říkal, ty jo, to je ale kára:-)) Pak už jsem si při jeho filměch říkal jen: Ouvej, ouvej, to je ale shit:-( ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Podle filmu jsou v Texasu cca dvě malé ruční zbraně na osobu a jedna rychlopalná. Díky tomu jsou místní muži fakt chlapáci. Ale mají jeden problém - žije zde v zahnojeném doupěti ranger McQuade (Chuck Norris). Ten je díky pivu chlapák ze všech největší (dojde i na legrační scénu "my is bigger -- my is loaded"). Nedá se nic dělat, musejí si nakrást ještě víc zbraní. Chuck tomu nebude přihlížet, protože ho přišla domů odhnojit kočka hlavního padoucha, zamordovali mu pejska a nějaké lidi a tak. Narozdíl od spousty lidí si myslím, že v Norrisovi něco z herce fakt je... a Carradine jako padouch moc prima. Varování: pokud nevydýcháváte účesy z osmdesátých, budete to mít těžké. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris se zlobí a když se Chuck Norris zlobí, tak všichni umřou. Ale co taky čekat jiného, když mu sejmou kámoše, unesou dceru, rozmlátí barák, pohřbí auto a hlavně zastřelí psa. A Chuck se moc zlobí, když vidí jeho prázdnou a opuštěnou misku! Naštěstí když se definitivně nazlobí, tak začne vybíjet celou vesnici nepřátel Rambo Style a kolem jen létají kulky, pěsti, šípy i rakety, všechno vybuchuje, všichni umírají a Carradine se ďábelsky šklebí. Což je také ďábelsky zábavné a přijde to ďábelsky pozdě - až v poslední dvacetiminutovce filmu, přičemž přes hodinu před tím jen trpně bobtná směšný a zbytečný děj s jen občasnými záblesky akce. Což je tak trochu nuda, Chuck tu totiž evidentně trénoval na svůj erbovní seriál a tak většinou jen zmateně běhá kolem, mává plackou texaského rangera a exhibuje svůj gargantuovský vous. Má to sice být určitým připomenutím klasických westernů, ale přes rámec dementního akčního béčka to překračuje jen minimálně. Jen jedním McQuade nad ostatními dementními akčními béčky jasně ční - hudba je tu vynikající a vykrádá Morriconeho tak umně, že jsem si skoro myslel že ji Morricone sám napsal. Pravdou to není, stojí za ní Francesco DeMasi, ale i tak nad jeho absolutním plagiátorstvím musím uznale pokývat hlavou. 6/10 ()

Seti 

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu se dá říct jen jedno...Chuck Norris. Chuck Norris je zarostlý, špinavý a smradlavý, ale všichni se bojí mu říct, aby se umyl. Chuck Norris hraje překvapivě texaského Rangera, jezdí autem a ve službě do sebe leje jedno pivo za druhým, ale nikdo se neodváží mu říct, že se to nesmí. Chuck Norris se zamiluje, ale jeho vyvolená mu uklidí bungalov (a vyhodí mu pivo), aniž by si to přál, tak jí pro výstrahu zleje hadicí a vymáchá v bahně. Chuck Norris dostane od padouchů nakládačku??? (jistě to jen předstírá, aby mohl film dál pokračovat) a je zaživa pohřben ve svém autě několik metrů pod zem, tak si hlavu poleje pivem a prostě vyjede na povrch. Chucku Norrisovi unesou záporáci dceru, což ho celkem znepokojí a rozhodne se jí zachránit (za patami má dva vocasy, kteří jsou samozřejmě absolutně zbyteční). Chuck Norris se sám (s vocasy) postaví celé opevněné základně, rozsévá zkázu po bitevním poli, ladně uhýbá kulkám a ze zbraní podouchů dělá neškodné atrapy (vocasové dokazují svůj zbytečný úděl a jsou dobří jen k chytání kulek). Hlavní záporák je největší blázen a omezený pošetilec v celé Mléčné dráze, protože SE ODVÁŽÍ POSTAVIT CHUCKU NORRISOVI v pěstním souboji. Samozřejmě zoufale selže, ale při svém zbabělém útěku zastřelí lásku Chucka Norrise! Chuck Norris se doopravdy zlobí a s příslibem apokalypsy usedá do pásového buldozeru...film končí, protože nikdo nemá odvahu točit dál. ()

Galerie (165)

Zajímavosti (8)

  • Chuck Norris a David Carradine trvali na tom, že záverečnú bojovú scénu zvládnu aj bez záskoku dablérov. (m.a.t.o.)
  • David Carradine jezdí v autě, které má na SPZ napsáno "Texas Carate". (smrtubohem)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno