Reklama

Reklama

Mike Judge, jeden z tvůrců seriálu Beavis a Butt-Head, Tatík Hill a spol. a Maléry pana Šikuly, přináší šílenou komedii, která vás donutí dvakrát se zamyslet nad budoucností lidstva. Seznamte se s Joe Bowersem (Luke Wilson). Moudrosti sice moc nepobral, ale když se po jednom nepovedeném vládním experimentu probudí v roce 2505, tak zjistí, že společnost zatím pod náporem reklam a hloupých televizních pořadů úplně zdegenerovala a z něho je rázem nejchytřejší člověk na planetě. A tak je na průměrném Joeovi, aby lidský vývoj vrátil zpátky do správných kolejí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (600)

genetique 

všechny recenze uživatele

Tento nápad by mohol niekto ešte raz zopakovať a vymačkať z toho aspoň trošku slušnejší scenár a pár fórov navyše. Wilson nebol zlý, ale celý film jednoducho utiahnuť nedokázal. Demencia ľudstva niekedy hraničila s ozajstnou filmovou absurditou, inokedy sa zas dementné nápady svojimi pointami blížili ku kultovému 'Dumb & Dumber'. Jednoducho jednohubka na chvíľkové pobavenie. 60%. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Svět plný debilů a negroidním prezidentem USA...hola hej, opravdu pekná vize, jen co je pravda (Bordel a šlapky kam se podíváš..ain't it Bitchin'?). Judge si s Wilsonem můžou dát "high five", protože odvedli dobrou práci...není to jedna z komedií, kde se člověk směje každých 5 vteřin, ale po celou dobu se mi na ksichtu objevoval takový mírný škleb (takovej výraz, kdy se člověk mírně usmívá a vypadá u toho jak dement...suitable), takže nuda zde neměla své místo. A kdyby vám dějepisářka říkala něco jako, že Hitler byl velký Führer nácků ve druhé světové..ihned jí opravte, že to byl Charlie Chaplin! ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Hodně povedenej a vtipnej začátek mě dost navnadil a já čekal, že se po delší době u nějakýho filmu zase pořádně pobavim. No problém je v tom, že všechny ty nejvtipnější momenty se ve filmu odehrajou během první poloviny a ten zbytek vypadá, že tvůrcům nějak došly nápady. Druhou polovinu jsem se něčemu zasmál spíš jen sporadicky. Naštěstí má film cca 80 minut, takže ten zbytek celkem rychle uběhnul. Jinak triky jsou strašný, chvílema u toho máte pocit, že sledujete kreslenej film. Holt je znát nízkej rozpočet... No viděl bych to asi tak, že první polovina by byla za 4, druhá za 2. Celkově teda 3 hvězdičky. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Celková odlehčenost, která je tu servírována od začátku, prakticky nedovoluje, aby se to dalo smést ze stolu jako blbina. Skrz veselou komedii takový ne-nereálný výhled? Proč ne. Smál jsem se celkem dost, dokonce i věcem, co by mi v jiných filmech přišly přinejmenším nablblé, prostě všechno je funkční jak má být. V jedné části jsem se mi připomněla nedávná diskuze s jistými lidmi, kterou jsem musel projít, a proto dím, že jak je ten film humorný, tak je problém v něm zobrazený palčivý i dnes :) Není to na plných pět, ale je to na dost. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Hloupý film o světě hlupáků. 1) Skvělý námět na thriller nebo drama. Udělat ze světa plného hlupáků komedii mi přišlo odvážně neobvyklé, ale proč ne? Bohužel jediné, co na filmu bylo zajímavé, byla očekávání, která ve mně před shlédnutím vzbudil._____ 2) Autoři podlehli dojmu, že nevýrazného průměrného vojáka zahraje nejlépe nevýrazný průměrný herec. Stejně tak k zobrazení světa debilů je zřejmě třeba debilní scénář, debilní dialogy, debilní hlášky (až na vyjímky). Zvláštní představa. Podobnému omylu podléhají i tvůrci pornofilmů, když si myslí, že zobrazení toho, co při sexu přináší největší požitek, dá největší požitek i divákům._____ 3) Po deseti minutách jsem to chtěl vypnout. Nějakým řízením osudu jsem vydržel, protože jsem chtěl vidět onen svět polovičky třetího tisíciletí. To jsem si teda dal. Ale jakési zvrácené potěšení jsem v tomo filmu přece jen nalezl. Za ně budiž jedna hvězdička. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • Hoci sa Frito so svojou podpriemernou inteligenciou nelíši od ostatných ľudí 26. storočia, jeho predstaviteľ Dax Shepard v skutočnosti vyštudoval antropológiu na Kalifornskej univerzite. (AxelWers)
  • Průměrná délka střihu 1,9 vteřiny. (KucC)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno