Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím, kdo bude letos na Vánoce rozdávat dárky není starý dobrý Santa, ale Satan. Ten totiž před tisíci lety prohrál ve hře s andělem a od té doby musel dělat Santu. Teď ale jeho trest končí a on si konečně může vylít zlost za všechno dobré, co kdy musel udělat... (Magic Box)

Recenze (158)

waltosin 

všechny recenze uživatele

Tak takhle to má vypadat film běží 75 minut a já se neměl čas ani nadechnout :D Hned ten začátek jak tam všechny rozseká, já se tlemil tomu ještě tejden, ale byli tu spousta scén u kterých jsem se za břicho popadal. Lidi co chcete víc, tady vám nabízí film 75 minut zábavy a vy hodnotíte takhle??? Měl by mít tak přes 80 % a říkejte si co chcete :D :D :D ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Hororová komedie u níž se nehorázně bavím. Jistě za to může Bill Goldberg, který si roli ďábelského Santy užívá na maximu. Samozřejmě, jde o obyčejnou průměrnou blbost, ale v době vánoc mi vždy vykouzlí úsměv na tváři. Tohle bych vysílal každý rok jako správnou tradici. V mém srdci si takové místo rozhodně získala. 70% ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Je to šílenost, je to kravina, ovšem na pobavení dobré a víckrát to vidět nemusím.To, kdo je Santa ve skutečnosti víme už dlouho, a tenhle film s tou látkou pracuje až překvapivě dobře. Obsazení titulní role se povedlo, jen Santa mi ale připomínal rusáka... Nejvíc se mi líbila scéna s tou sázkou a malá role Fran Drescher, jinak je to ale spíše lehce podprůměrná komedie. Není to přeplácané, délka je únosná a zajímavý nápad se mi líbil. Víckrát se ale asi už nepodívám, 50%. Není to vůbec špatné, čekal jsem méně. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Vidíme Santy hrát curling a jezdit na rolbě. Místo dárků nosí jakési balíčky ve kterých jsou bomby! Lidem trhá hlavy. Je zde i pár hlášek, které mě velmi pobavily. Např: "Pozor, utíkejte! Blíží se Santa"! Škoda krátké stopáže (čistý čas jen 68 minut). Hlavní hrdinové mě trochu zklamali, ale za to pan herec Bill Goldberg v roli Santy je mistrný a kdybych byl mladší, tak po zhlédnutí bych se jakéhokoliv Santy v obchodním domě bál. Tento film se může pyšnit velmi zajímavým a nezvyklým námětem. Obdivuji odvahu tvůrců udělat ze Santy Satana. Doufám, že tenhle film neuvidí nějaké malé dítko, protože by to na něj mělo asi fatální následky. Co se týká hodnocení, tak si myslím, že tři hvězdy je akorát. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film „Ďábelský Santa“ přináší to, co slibuje – průměrnou hororovou komedii, kde hororu opravdu tolik není, i když nějaké to gore se zde přece jenom objeví, i když masakr tohle rozhodně není. Jsou zde prvky, které jsou skutečně zábavné, mytologie, která je docela promyšlená, a tak jsem se u filmu i bavil. Škoda, že toho humoru nebylo přece jenom trochu víc a že mě nedovedl odrovnat. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama