Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fotografka Rafi (Uma Thurman) je velmi atraktivní 37-letá žena. Po rozvodu řeší zklamání z mužů se zkušenou terapeutkou Lisou (Meryl Streep). Ta jí poradí, aby si našla takového muže, který jí zase vrátí chuť do života. A tak se Rafi seznámí s okouzlujícím a přitažlivým Davidem (Bryan Greenberg). Fantastický milenec je o 14 let mladší. Na pravidelných setkáních s terapeutkou Lisou září Rafi štěstím a při konverzaci zabíhá až do těch nejintimnějších detailů mileneckého vztahu, včetně pikantností. Lisa je spokojená s pozitivním vývojem své klientky. Její klid ale vezme velmi rychle za své v okamžiku, kdy zjistí, že oním ideálním mužem je její vlastní syn! Je vůbec možné se s takovou situací vypořádat? Snadné to asi nebude, když už i tak zkušená terapeutka potřebuje terapii... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (341)

Ender66 

všechny recenze uživatele

FIlm, ktorý krásnym spôsobom ukazuje, že niekedy ľudia nemôžu byť spolu nech sa už akokoľvek milujú. Tým, že ho v súčasnosti môžem aplikovať na vlastný život získava pre mňa špeciálnu rovinu a ako pri iba málo filmoch vyznieva jeho "posolstvo" aj pre môj každodenný život aplikovateľne. Nádherná záverečná pesnička od Rachael Yamagata!!! ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Půlhodinová bakalářská povídka roztažená do sta minut. 35letá Uma Thurmanová (fotografka) je půvabná, 27letý Bryan Greenberg je příjemný a 56letá Meryl Streepová (psychoterapeutka) je osobitá. Jinak mi tam chyběl záběr na brýle Vladimíra Menšíka a jeho obvyklý začátek...Dnes vám přinášíme příběh pana Jaroslava Nováka z Dolní Lhoty... ()

Reklama

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Nikterak vyjímečná, rutinní řemeslná romantická komedie, která stojí za pozornost jen kvůli sympatickému výkonu Meryl Streep. Tahle dáma mohla v pohodě odtáhnout celý film sama. A je velká škoda, že její postava nedostala více prostoru, protože do příběhu perfektně pasuje, skvěle ho odlehčuje a hlavně mu dodává jiskru. Takže když ve druhé půlce filmu scénárista naprosto nesmyslně odsune její charakter na vedlejší kolej, začne se z příběhu vytrácet humor a tak jen čekáme, až ústřední pár po schematické a předvídatelné sérii "zvratů" nakonec dospěje k závěrečným titulkům. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Romantické filmy mi nevadí, ale jakmile to začne být "telenovelsky" přeslazené a následuje jedno ocucávání palic za druhým a postavy jsou věčně ubulené, přemýšlím nad odpadem. Prime je však něco docela jiného. Vtipný, nápaditý romanticky vyladěný snímek, který byl pro mě tím pravým šálkem čaje. Originální a nepubertální humor, kterému se nelze nezasmát a romantika ve správné míře činí z tohoto díla velmi příjemný počin. Nerad bych zapomněl vynachválit vynikající závěr. 75% ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Máte pocit, že rodiče vašeho vyvoleného by nemuseli být vaší osobou nadšení? Žádné strachy, pokud jste se nic netušíce nerozvalovali po pohovce v ordinaci s vaší potenciální tchyní a nevykládali jí podrobnosti z vašeho vztahu, tak to tak hrozné určitě nebude. Scénu, kdy nevinně nevědomá Rafi líčí zuby skřípající Lise své nadšení z jisté části těla Lisina syna, jsem proplakala smíchy. Ovšem nutno říci, že jakkoli je Uma herečka více než schopná, nebýt Meryl, byl by to nanejvýš slušnější nadprůměr. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Ben Younger připravoval scénář k Prime osm let, a začal ho psát ještě před svým debutem Riziko (2000). Younger vystudoval politologii a mimo režie se věnuje také psaní pro noviny The New Yorker. (imro)
  • Během prvních třech dnů promítání (28. – 30. 10.) vydělala 22-milionová romantická komedie 6,2 milionu dolarů a celkový obrat se v kinech USA vyšplhal na 22,7 mil. dolarů. (imro)
  • Na začátku filmu jdou hlavní představitelé do kina. Na programové tabuli je napsáno Blow-up (Zvětšenina) a Zabriskie Point (oba filmy jsou dílem známého režiséra Michelangela Antonioniho), jenže ve scénách v kině zjistíme, že ve skutečnosti promítají nějaký animovaný film. (Rodriguez)

Reklama

Reklama