Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska mezi vojáky se příliš nenosí v žádné armádě světa. Yossi a Jager patří k izraelským ozbrojeným složkám a společně byli převeleni na libanonské hranice. Jsou to velitelé, milenci, ale především lidé snažící se najít vlastní kousek štěstí... (oficiální text distributora)

Recenze (24)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Yossi a Jagger se sice zabývá zajímavým tématem, ale jako celek je až příliš plochý a vše je zde bráno s řádným odstupem. Práce s kamerou se mi chvílemi opravdu nelíbila, a ikdyž má film něco okolo hodiny, tak i přesto jsem se místy krapet nudil. Zkrátka první setkání s izraelskou produkcí dopadlo průměrně, čímž však neříkám, že si nikdy nevyhledám další snímek z této země. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Být voják izraelské armády a mít milostnou aféru se svým velitelem, je kromě všech těch dalších hrůz, jistě těžká zkouška pro každého. Ale o ničem jiném už film není. Roztřesená kamera vyvolává dojem dokumentárního záznamu, ale nevytříská z toho větší surovost a pravdivost, což je obvykle důvod, proč se takový styl snímání volí. Tady ale není žádná hloubka charakterů, žádné postupné odkrývání starých ran a motivů. Nic, jenom historka, která se dá shrnout - dva vojáci se měli rádi. /3. 9. 14./ ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Izraelský filmeček o jedné jednotce a dvou zamilovaných vojácích. Vzhledem k lokaci příběhu jsem hned tušil, že se stane nějakej průser a taky, že jo.... Filmy s touto tematikou právě nevyhledávám, ale tady mne zajímalo jak láska bude fungovat v prostředí izraelské základny. Koukat se na to v pohodě dalo. I mně se líbila pařba v palpostu a závěrečná píseň. Dávám tři modré židovské hvězdy. * * * ()

Tamirki 

všechny recenze uživatele

Film, od kterého jsem čekala něco trochu jiného, ale který mě přesto zaujal. Je poměrně krátký, ale i tak se v jeho průběhu odehraje vše podstatné a někdy jen v náznacích dobře ukazuje vztah obou hrdinů. Některé věci ale mohly být trochu rozvinuty, také je zvlášť ve druhé části docela předvídatelný.... Moje hodnocení se pohybovalo mezi 3 a 4 hvězdičkami, vzhledem k silnému závěru jsem se ale nakonec přiklonila ke čtyřem. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Zkrocená hora po izraelsku. Rozdíly? Yossi & Jagger je film neuvěřitelně povrchní. Čert vem formu, pochybná kamera mi byla v tomto případě celkem ukradená - co mě zde skutečně štvalo byla snaha vypadat seriózně, ačkoliv direktní potřeba šokovat tématem je chvílemi doslova hmatatelná, ba dokonce vlezlá. A přetvářku, navíc v tak neohrabané formě, já zkrátka nerozdýchávám. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama