Reklama

Reklama

Pozdní léto

(TV film)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Příběh bezdětné rodiny a malého chlapce z dětského domova... Bezdětní manželé Karel (J. Vala) a Věra (V. Galatíková) už v životě zkusili mnohé: studovat, uplatnit se v zaměstnání. Nic z toho je však plně neuspokojilo. Dokázali si však vytvořit domov a ten chtějí teď nabídnout někomu třetímu, chlapci z dětského domova. Věra a její rodiče (ve skvělém podání Dany Medřické a Ladislava Peška) jsou chlapcem, který je u nich zatím jen na zkoušku, nadšeni. Karel, který sám žije v pocitu životního neúspěchu, se však s novým členem rodiny sžívá jen ztěžka a pomalu. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (72)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Hubač asi nikdy nic špatného nenapsal. Moskalyk byl již v té době zkušený televizní režisér, katastrofu, v niž se Petru Kostkovi proměnila Konvalinková v Hegerlíkovou, teprve připravoval. A tak sáhl pro kvalitní dospělé herce, které doplnil tehdy výborným Michalem Suchánkem. V téhle inscenaci je zkrátka všechno dobře. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zase sa nezhodnem s nadsenim miestnych mentalov /mchnk/ ohladom tohoto "super genialneho normalizacneho filmu". Ono za normalizacie filmy uz dodychavali, tocili sa filmy, ktore sudruhom nevadili, lebo zobrazovali vladnucim sudruhom vyhovujucu realitu / na cele s Polednakovou, ze jo/ a ked sa natocila realita /Prodavac Humoru/ tak putovala do trezoru, a tak sa tocili taketo biedy. Manzelia XY si chcu vziat decko z decaku domov a na tom vystavat film? No tak akoze ........ LOL a ani omylom. Nudna normalizacna sed, film pravom patri medzi zabudnutiahodne veci a nie je dovod sa vratit k projekcii : 5 % ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Michal Suchánek byl jako dítě skutečně roztomilý. Jiří Vala a Věra Galatíková byli převálcovaní Ladislavem Peškem a Danou Medřickou. Medřická sice hrála svou tradiční roli matky, ale scény, kde se objevila, si jednodušše ukradla svým herectvím pro sebe. Naši známí řešili ten samý problém jako je v tomto příběhu. Taky jim to pořádně zkomplikovalo život, ale nakonec všechno dopadlo dobře. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Velice hluboký snímek o 7 letém klukovi ,kterého si chtějí vzít bezdětný rodiče,ale majího na víkend a pak ho vrátí ,protože jim to nák neklape. Babička s dědou jsou proti ,ale přesto ho tam děda zpátky odváží. Nakonec chlapec ,krerému všichni říkají ,že ho vrátili a už ho nechtějí ,přesto uteče zpátky za náhradní rodinou a ty konečně pochopí ,že k nim patří a už si ho nechají. Je to hodně dojemný snímek o lidské lásce a pochopení. Za zmínku stojí výkon Dany Medřické a Ladislava Peška. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film o tom,jak je těžké vyrovnat se s tím,že člověk nemůže mít dítě.Pro tyto lidi pak přichází na řadu adopce a to přináší otázky jestli to vysněné děcko bude podle představ a jestli vůbec člověk zvládne rodičovství jako takové.Tento snímek se vám snaží na tyto otázky odpovědět.Hlavně Jiří Vala v hlavní roli je vynikající.Za mě celkově 85% a pět hvězd. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Poprvé před kamerou Michal Suchánek. (M.B)

Reklama

Reklama