Reklama

Reklama

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušně natočené drama o sázení ve sportu a o jeho kladech a záporech. V tomhle hazardu platí velmi jednoduché pravidlo, zkrátka jednou jsi dole a jednou zase nahoře. Al Pacino zahrál mistrovsky jako vždy, koneckonců od něj se nic jiného nečeká. Matthewa McConaugheyho moc rád nemám, ale tady mi vůbec nevadil a roli zvládl docela poměrně slušně. Vše doplňuje půvab Rene Russo. Ale nejzajímavější na tomto snímku je sledovat vztah mezi Pacinem a McConaugheym, který se mění z jedné strany na druhou...... ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Scénář přesně ve stylu výher a proher, jednou jsi dole, jednou nahoře.(bohužel to docela dost skřípalo) Takže opět komentuji osazenstvo. Walter: "Ty jim prodáváš nejvzácnější komoditu, ty jim prodáváš jistotu v nejistým světě." Hop nebo trop. Jinak chemie mezi oběma hlavouny fungovala jako obvykle. Důvod? Jsou tři možnosti - tipnout si nebo si hodit mincí...vlastně jenom dvě. ;-) ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Občas si něco vsadím,ale za odborníka na tomto poli se opravdu nepovažuji. V americkém fotbalu se už vůbec nevyznám a přesto mě Maximální limit chytl. Všechny snímky D.J.Carusa na mě působí velmi sympaticky a ani Maximální limit není výjimkou. Když se vám podaří upsat do role Al Pacina, tak to nějaký závratný propadák být nemůže a ostatní herecké výkony bych ohodnotil také velmi kladně. Trošku mě mrzel běh děje, kdy sem věděl co a jak bude dál, ale vyvážil to ten pocit adrenalinových sázek, který na mě dýchl i když jsem seděl pěkně v teple domova a o žádné peníze mi nešlo. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"YOUR DATES LOOK LIKE THEY HAVEN'T MISSED A MEAL SINCE CHRIST DIED. SERIOUSLY, YOU'RE EATING LIKE YOU GOT A DATE WITH THE ELECTRIC CHAIR." ----------- Názov napovedá správne. Maximálna jazda na maximálny limit. Filmov o stávkovaní, peniazoch a športe je požehnane. Čo ale väčšine chýba, je absolútne dokonalý výkon level Pacino, slušne nadpriemerný sekundant, dobrý soundtrack a ohromne rýchle, až adrenalínové tempo. Two for the Money to má všetko. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem narazl na film který je děsně na hraně mezi průměrem a nadprůměrem. Al Pacino a Matthew McConaughey, kterého zrovna nemusím se oba rolí skvěle ujali, ale po celý film jsem si říkal kde je něco víc, vždyt z toho něco dalšího vytřískat šlo. No jo, ale bohůžel ne. To co chtěl ukázat zvládl, ale vzhledem na to co mohl ukázat je to málo, ale i přesto to dokáže člověka po celou dobu zaujmout. ( 3.12.14/MAC ) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)
  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)
  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)

Reklama

Reklama