Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Two for the Money mi připomíná i McConaugheyho pozdější film We Are the Marshall, kde sice neměl na pomoc Al Pacina, působil však přesvědčivěji a lidštěji a vůbec to bylo tomu sportu blíže a penězům dále. Al Pacino se sice tady jako kapitalistický ďábel vyřádil a odehrál další výbornou roli, celý příběh se však točí kolem poměrů 10 z 12 a 2 z 10 a prosím pěkně stavět na těchto číslech 118 minut jde opravdu jen s představitelem Kmotra, jenže stačí to? Standard. Prostý, typický, americký standard, nic víc. Ekonomie dobra a zla :) ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Zaručený tip na tento film o sázení nedám, je to takový ten sobotní večer, který zaplácne dvě hodiny u výkonu Al Pacina, jemuž role trochu odebírala na síle charismatu (tak jak ho znám z jiných rolí Kmotra atd.), ale věřím, že místy klišé, místy komedie, tento film může potěšit. Není to úplně sázka na nejistotu...větší šance než hodit si mincí. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nevím, ale zdá se mi, že Al Pacino i Matthew McConaughey musí být strašní fanoušci amerického fotbalu. Jestli ne, tak co už... Jde tu samozřejmě o sázky, ale rozumí tomu někdo od nás? Vítězství a prohra, to je jasné, ale co mělo ještě znamenat to "nad" a "pod"? Samozřejmě pravidla samotného amerického fotbalu málo našinců zná a ani já je neznám a ani je nepotřebuju a nechci znát... takže nevím, jak a proč vlastně fandit. Tím ten film pro mě ztrácí na zajímavosti. Zůstane mi teda nějaké drama o vztahu mezi hlavní trojicí a o samotné pochybné práci sázkařských poradců. Chybí tomu šťáva i maso, dostaneme jenom přílohu a oblohu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho jsem odolával, vůbec jsem nevěděl, do čeho jdu a pak mě to naprosto semlelo. Al Pacino a Matthew McConaughey je tak fantastická dvojka, že jsem to dlouho neviděl, užíval jsem si každou minutu a zajímalo mě, co se z toho nakonec vyvrbí. A Rene Russo tu má tu nejlepší roli, v jaké jsem ji doposud viděl. Ani po několika dnech nemám slov. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Tomuhle říkám příjemný film. Můžete ho považovat jen za jedno z těch průměrných dramat, ale pro mě je to hlavně geniální sonda do života jednoho chlapíka, který se z nuly začal hrabat na vrchol. A jak se měnilo jeho postavení, začal se měnit i on sám. Two for the Money je film o tom, že v prostředí vysokých peněz nemusí být nic tak, jak se zdá. Jednou jste nahoře, o sekundu později na dně. Jednou jste přátelé, za chvíli ležíte pomočení svým "přítelem" na trávníku... No a Al je prostě Al. Jeho postava se pohybuje někde na hraně mezi láskou a nenávistí, polovinu filmu byste mu nejradši jednu vrazili, tu druhou byste mu (alespoň z mého ženského pohledu) nejradši skočili do náručí, případně ho začali utěšovat. Asi i tak je na tom celý film: buď si ho podobně jako já oblíbíte, nebo máte prostě smůlu a ztratili jste dvě hodiny svého života. Pokud máte talent jako Johnny Anthony, můžete si zkusit tipnout. Nebo si hodit mincí. Možná to vyjde nastejno. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)
  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)
  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)

Reklama

Reklama