Reklama

Reklama

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Hloupý život na ostří hrany sázkových magnátů a jejich nemocných oveček. Do nějaké hloubi příběhu jsem se nedostal, protože jednoduše takovémuto chorobnému sázení nerozumím a nechápu ho. A tak jsem se oddal tak trochu zlehka ignorovat příběh i Matthewa, kterému jsem jeho osvícení, vzestup i pád nevěřil, a raději se kochal skvělým Al Pacinem a neméně dobrou Rene. Na Alu to ale celé stojí a padá a nehrát v tom on, je tu film v modrých barvách a neštěkne po něm ani quarterback. Tak to prostě je. Drama ano, thriller ne, sportovní jen kapičku. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušně natočené drama o sázení ve sportu a o jeho kladech a záporech. V tomhle hazardu platí velmi jednoduché pravidlo, zkrátka jednou jsi dole a jednou zase nahoře. Al Pacino zahrál mistrovsky jako vždy, koneckonců od něj se nic jiného nečeká. Matthewa McConaugheyho moc rád nemám, ale tady mi vůbec nevadil a roli zvládl docela poměrně slušně. Vše doplňuje půvab Rene Russo. Ale nejzajímavější na tomto snímku je sledovat vztah mezi Pacinem a McConaugheym, který se mění z jedné strany na druhou...... ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Přemrštěná stopáž!! Ke konci jsem už fakt nemohl, hlavně mě zaráží v popisku filmu slovo thriller?? Nechápu! Nic takového ve filmu není, i když já bych si tak přál aby to směřovalo k tomu, že záporák bude po zásluze potrestán!! Takhle de facto zbyl jen hodnej a hodnej a soupeřem byl jen poslední zápas!! Nakročíno bylo jinam, škoda!! Verdikt! Díky obsazení a díky tomu že sázim, dávám 60%, tomuto lehce nadprůměrnému průměru!! ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Zaručený tip na tento film o sázení nedám, je to takový ten sobotní večer, který zaplácne dvě hodiny u výkonu Al Pacina, jemuž role trochu odebírala na síle charismatu (tak jak ho znám z jiných rolí Kmotra atd.), ale věřím, že místy klišé, místy komedie, tento film může potěšit. Není to úplně sázka na nejistotu...větší šance než hodit si mincí. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"YOUR DATES LOOK LIKE THEY HAVEN'T MISSED A MEAL SINCE CHRIST DIED. SERIOUSLY, YOU'RE EATING LIKE YOU GOT A DATE WITH THE ELECTRIC CHAIR." ----------- Názov napovedá správne. Maximálna jazda na maximálny limit. Filmov o stávkovaní, peniazoch a športe je požehnane. Čo ale väčšine chýba, je absolútne dokonalý výkon level Pacino, slušne nadpriemerný sekundant, dobrý soundtrack a ohromne rýchle, až adrenalínové tempo. Two for the Money to má všetko. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)
  • Film je natočen podle skutečného příběhu Brandona Linka, který používal pseudonym Mike Anthony. Ve filmu jsou jména změněna na Brandon Lang a John Anthony. Skutečný Brandon Link se dokonce ve filmu objeví, jeho role je označena jako "Muž, který zdraví Brandona". (novoten)
  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)

Reklama

Reklama