Reklama

Reklama

Loď duchů

Trailer

Obsahy(1)

V Beringově moři je nalezena luxusní zaoceánská loď Antonia Garza, která je z dosud nevyjasněných příčin od roku 1953 pohřešovaná. Na takovou loď má právo ten, kdo ji objeví a přiveze do přístavu. Nálezci se domluví, že si ji ponechají, což se později ukáže jako nejhorší rozhodnutí jejich života. Loď je opuštěná a poškozená. Začnou ji opravovat, a protože vraky nehledají jen tak z dobré vůle, ale pro peníze, zajímají se především o to, co na lodi je a co by se dalo zpeněžit. Brzy se ale začnou dít podivné věci. Jednotlivým členům posádky se na lodi začínají zjevovat přízraky. Cestou do přístavu se za podivných okolností začnou ztrácet členové posádky. Hrůza z neznámého nepřítele a boj o život promění jejich cestu v opravdové peklo. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (401)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Ghost Ship prináša celkom dobrú zábavu so zábavnou efektnou stránkou u ktorej ste vcelku spokojní, teda ak vám ide o hororovú akčnú zábavku s dobrou hudbou (v rámci týchto druhov filmov). Je to síce tradičný príbeh, ale pristupovalo sa k nemu s citom a zanietením, ktorý je určený na pár pozretí a s ktorým môžu byť celkom spokojný fanúšikovia takýchto zábavných odľahčených akčných hororov. Sem-tam si aj ja pozriem takéto zábavné „braky“. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Murphy je kapitán remorkéra Artic Warrior. Spolu so svojou posádkou sa živia tým, že na voľnom mori hľadajú staré, opustené lode. Jedného večera dostanú typ na slušný úlovok. V Beringovom mori objavia štyridsať rokov nezvestný taliansky, zaoceánsky parník. Je to obrovská, luxusná loď, ktorá sa stratila v roku 1962. Zdá sa, že im vynesie pekný balík peňazí. Lenže namiesto bohatstva im táto ich výprava prinesie hrôzu, des, strach a smrť. Vstúpili totiž na "Loď duchov". *** ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

No mě se to líbilo, na to jak to vypadá stupidně to je určitě docela překvapení. Samozřejmě že příběhů s vraždícími duchy už jsem viděl spoustu a ani tojle se moc neliší, ale dostal mě ten začátek, to byly slušný jatka a pěknej originální nápad, pak už je to sice nuda která je chvilkama odstraněna nějakou zajímavou lekačkou nebo zabitím a dokonce je to někdy i napínavý, ale to opravdu málokdy, taky se dalo mnohem víc využít potenciálu Gabriela Byernea, kterej je dobrej herec, ale tady to moc neukázal, sice je tam jako jedna z halvních postav, ale příběh je takovej že nikoho moc nevyzdvihne, ale i tak mě to celkově potěšilo a moje očekávání to zanechalo daleko zasebou, teda až na ten konec, kterej nebyl úplně nejlíp zpracovanej a možná by se dalo říct že byl až stupidní, ale přesto si to ty 3* zaslouží ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zatímco prolog s porcováním na parketovém prkýnku a klip o tom, co se vlastně tehdy stalo, zamířily směrem k žánru parodie, postavy se rozhodly, že vyvolají letargii. Do toho lekačky, co se s twistem v podobě odhalení identity jedné z postav přetahují o to, kdo bude lacinější a interakce s duchy na úrovni komedie s Eddiem Murphym. Už od Obvyklých podezřelých víme, že mít Gabriela Byrnea na palubě lodi je stejné, jako ťukat si tam při přípitku skleničkami a mít u toho po kapsách banány. To má Beck za to, že ty námořnické pověry ignoruje.. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Průměr, který mě jako horrorového fanouška ani nenadchnul, ani nezklamal. Největším kladem filmu je Gabriel Byrne, který se mi v každém dalším filmu líbí víc a víc, ale zbytek herecké squadry se také rekrutoval z jedinců celkem sympatických. Největším záporem je nedostatečný pocit strachu; sledovala jsem "Ghost ship" s mírným zaujetím, čas od času i trochu napjatě, ale žádná dechberoucí scéna se nedostavila (snad s výjimkou té úvodní, ta měla punc originality, navzdory přitažení za pačesy. Z atmosféry lodi se dalo vyždímat víc, vždyť s kulisami i efekty si tvůrci pohráli pěkně. Po cca 2-3 letech od shlédnutí ve mně přetrval víceméně jen dojem, že to bylo koukatelné, byť nic převratného. 58% ()

Galerie (69)

Zajímavosti (16)

  • Rozpočet filmu byl 20 milionů dolarů a film celosvětově vydělal přes 68 milionů dolarů. (Chatterer)
  • Ve filmu je zmínka o lodi Mary Celeste. Tato zmínka je pravdivá. Loď Mary Celeste opravdu plula bez posádky za okolností, které dosud nejsou uspokojivě vysvětleny. (Nathaniell)
  • Po nalezení parníku vyprávi kapitán remorkéru strašidelnou historku o lodi Mary Celeste. Říká, že loď opustila posádka a ta sama urazila7 tisíc mil, proplula Gibraltarem a doplula do Středozemního moře. Ve skutečnosti byla 4. 12. 1872 nalezena na širém oceánu a přes Gibraltar ji pak dopravili zcela nezáhadně její nálezci. (Stejšn)

Reklama

Reklama