Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Film. To je jediný, co mě k tomuhle napadlo. To znamená průměrnej, suchej, nevýraznej film, kterej jenom tak běžel a já na to koukal, jak člověk, co nemá nic jinýho, co by se mu chtělo dělat. Nezaujalo mě to, i když některý dějový linie byly zajímavější, než ostatní. Trapná byla ta z nemocnice s dcerou chcípající matky a chlápka v komatu ve vedlejším pokoji... ono celkově všechno, kde se objevila Susan Sarandon, mě vubec nebralo. Zajímavější byl žárlivej polda Paul Walker a Peneélope, v návaznosti na bláznivýho dědka Alana Arkina, ale ani to nebylo do nebe chrstající. No su rád, že to skončilo. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Krásný film u kterého jsem hodně brečela. Prostě jsem si nemohla pomoct. Ale jinak, po tom co odezněly první pocity, musím uznat že nic moc. Docela trošku nuda, příběhy vůbec nezapadaly a neměly nic společného, slabý scénář, vlastně tu o nic nešlo. Ale za to moje rozbrečení, dávám tři hvězdy, i když by to bylo tak na dvě. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Osamělá Rose Collins (Susan Sarandon) při návštěvě své matky v nemocnici ve vedlejším pokoji potkává tajemného muže (Robin Williams). Policista Mike Riley (Paul Walker) se pohádá se svou přítelkyní (Penélope Cruz), a stejný den potkává staršího pána, který mu tvrdí, že v něm poznává převtěleného ducha své dávno mrtvé ženy. Jules Calvert (Marcus Thomas) vzpomíná na nejlepší vánoce které prožil, když byl před mnoha lety v nemocnici. A jsou Vánoce .. den, kdy se mohou dít i zázraky... Takovéto filmy, ve kterých se prolíná několik příběhů mám většinou docela rád (Láska nebeská, Intermission nebo třeba Magnolia). Jenže k natočení takovéhoto filmu je třeba silného režiséra, jinak se z filmu stane propletenec nesmyslů, a nebo v lepším případě (jako je tento) vlastně několik na sobě nezávislých příběhů, které jsou bůhvíproč v jednom filmu. Takže .. podívat se na tento film určitě dá, ale víckrát než jednou to nemá smysl... ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo celkem nudně a o ničem, ale když se člověk seznámí s postavama, tak se na to moc příjemně kouká. Zajímavá a zvláštní romanťárna a to můžu, není to nic co by tu bylo už 100x. Extra hvězdička navíc za výbornýho Robina Williamse a krásnou Penélope (postavička jako víno:-) ). Ani (chudák) Paul Walker nezklamal, bylo zajímavý ho vidět v něčem jiným než v Rychle a zběsile. 67% ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Nejspíš spoiler. Proboha to byl zase slzavej potok. Tlak na city kam se podíváš, ale já na tuhle hru chtěla tentokrát přistoupit. Asi nejvíc se mi líbila linka Susan Sarandon (i když ta byla ve finále víc přitažená za vlasy než reinkarnovaná manželka). Neřekla bych, že je to vánoční film - ve smyslu s vánoční atmosférou... spíš taková srdceryvná dramata zasazená do tohoto období. Ale líbilo se mi to. (A kašlete na srovnávání s Láskou nebeskou.) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama